Webinar: Konsulentrollen under og efter studiet
Hvornår: 13. oktober 2021 i tidsrummet 17.00-18.30
Lokation: Teams møde
Webinar

Konsulentrollen under og efter studiet

Hvornår: 13. oktober 2021 i tidsrummet 17.00-18.30
Lokation: Teams møde

Er du studerende eller måske nyuddannet inden for software og er du nysgerrig på dine karrieremuligheder? Så vær med, når tre skarpe konsulenter fra Delegate fortæller om deres rejse ind i konsulentrollen.

Til dette webinar dykker vi ned rollen som konsulent, og udforsker karrieremuligheder i Delegate. Hvad vil det sige at være konsulent og hvordan er det at være studerende i Delegate?

Webinaret indledes med en introduktion til IT konsulenthuset Delegate, efterfulgt af to oplæg fra to konsulenter; en studerende og en nyuddannet.

Hvem er Delegate?

Som en introduktion til dette webinar vil Malthe, der til dagligt leder Delegates kontor i Aalborg, fortælle mere om hvem Delegate er, vores historie og værdier. Derudover vil Malthe sætte et par ord på sin rejse ind i Delegate.

Studerende i Delegate

Første oplæg handler om, hvordan det er at være studerende i Delegate. Elisabeth vil fortælle om hendes arbejdsopgaver, samarbejdet med teamet og studiefleksibilitet.

Overgangen fra studerende til nyuddannet

Andet oplæg handler om overgangen fra at være studerende til at være nyuddannet og dermed konsulent på fuldtid. Danny vil fortælle lidt om sig selv, sin rejse ind i konsulentrollen og derudover fortælle mere om opgaver, ansvar og forventninger.

Vi slutter af med en Kahoot-konkurrence samt en Q&A session, hvor det er muligt at stille spørgsmål til både Malthe, Elisabeth og Danny.

Tilmeld dig webinaret: “Konsulentrollen under og efter studiet” som afholdes d. 13. oktober i tidsrummet 17.00-18.30.
Kontakt

Har du spørgsmål til webinaret, er du meget velkommen til at kontakte Lisa Dyhrberg Kjær Kristensen på mail lkr@delegate.dk.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.