Effektivt og fleksibelt medlemssystem til dit behov

Vi gør det nemt for dig at håndtere dine medlemmer – du får en samlet platform der klarer alle behov.
Medlemssystem

Få adgang til medlemsdata, ganske enkelt

Det skal være nemt for fagforbund og organisationer at oprette nye medlemmer, håndtere opkrævning af kontingent og sende relevante materiale ud til de enkelte medlemmer. Det kræver et samlet system til medlemmerne.

Hos Delegate får du et medlemssystem, der er designet til fagforbund og organisationer med mange medlemmer, og som har et behov for at styre større datamængder og optimere de processer, der er tilknyttet jeres medlemmer. Medlemssystemet gør data på medlemmerne overskuelige og let tilgængelige for jer at søge frem.

Vi laver vores medlemsløsninger på standardsoftware fra Microsoft, som vi tilpasser til din organisation efter jeres specifikke behov. Med AI kan vi desuden genkende adfærdsmønstre som vidner om risiko for churn, så I kan reagere i tide og fastholde medlemmet.

“Du har brug for et enkelt og fleksibelt system, når du skal håndtere dine medlemmer. Det kan vi skabe for dig. Ring til mig på telefon 27 51 95 54 så finder vi sammen en løsning til din virksomhed.”
– Jacob Stenderup, Director hos Delegate

Moderne og professionel platform til medlems-organisationer

Et medlemssystem skal både gøre det nemt for dine medlemmer, dine medarbejdere og hele organisationen.

Med en professionel medlemsløsning fra Delegate får dine medlemmer én samlet indgang til en platform, hvor de har nem og overskuelig adgang til al information og alle services. Det betyder, at der er en høj grad af selvbetjening – både til glæde for dine medlemmer og dine medarbejdere.

Dine medarbejdere vil opleve, at hverdagen bliver nemmere, når de har et samlet sted, de kan håndtere medlemmerne. Med et medlemssystem kan de optimere og ensarte processer, få overblik over medlemmer, automatisere kerneprocesser som fx indmeldelse og foretage kontingentberegning i realtid. Samtidig får de nem adgang til alle data på medlemmerne, så de kan levere kundeservice af høj kvalitet.

Alt i alt får, din organisation en moderne, fleksibel og skalerbar platform, der kan udvikle sig i takt med jeres behov og ønsker. Med et professionelt medlemssystem fremstår I også som en attraktiv medlemsorganisation, der både tiltrækker og fastholder medlemmer.