Webinar: Metaverse Journey (på engelsk)

D. 21. juni kl. 09.00-09.45

Webinar

Metaverse Journey

D. 21. juni kl. 09.00-09.45

Mange virksomheder har tilkendegivet deres mening om, hvad metaverset er, og hvad det vil udvikle sig til. Selvom mange har tilsluttet sig snakken, har det ikke just gjort tingene simplere, og mange er stadig forvirrede over betydningen af “Metaverse”. Sulava og vi er nu klar til at give vores besyv med og komme med vores mening og vores indblik af hvad metaverset er, og hvad det vil udvikle sig til.

Satya Nadella, CEO for Microsoft, siger, at vi vil se mere digitalisering indenfor de næste 10 år, end vi har set i de sidste 40 år. Sulava og vi deler den holdning og forståelse af fremtiden sammen med resten af Broad Horizons’ virksomheder. Metaverset vil være i centrum for den nye æra af digitalisering og i vores fælles fremtid.  

I dette webibnar forklarer Morten Fritsch, Director hos Delegate og Aki Antman, CEO hos Sulava, hvad metaverset handler om, hvad der kan gøres I dag, og hvad der venter rundt om hjørnet. Aki Antman vil dele en kundeoplevelse fra den virkelige verden og dele ud af Microsofts fremtidige metaversvision.  

Agenda:  

  • Introduktion til metaverset  
  • Use cases  
  • Indbefatter møder, HR, robotteknologi, remote assistance og vedligeholdelse, virtuelle war rooms, connected spaces, fremtidens læring og mere.  
  • Kundeindsigt og erfaringer  
  • Roadmap og næste trin til at starte din fantastiske metavers rejse 

Metaverset ser ud til at være en lignende game changer til forretninger og forretningsmodeller, som det kommercielle internet var i sin tid. Det sandsynlige er, at det vil påvirke alle nuværende driftsmodelområder samt skabe nye modeller og indtægtsstrømme.  

Metaverse kombinerer teknologisk innovation fra det 20. og 21. århundrede under én paraply. Det skaber en ny dimension af interaktion, hvor vi også kan arbejde sammen. I Microsofts produktsortiment inkluderer byggestenene til metaverse allerede Teams, Microsoft 365, Microsoft Dynamics, Azure *Digital Twins, Azure IoT, Azure Maps, Azure Synapse Analytics, Azure Ai, Power Platform og HoloLens og mange andre. 

Helt enkelt, kan metaverset (ordmæssigt) erstattes med “cyberspace”. Det forstås som et grafisk rigt virtuelt rum, med en slags autenticitet eller pålidelighed, hvor du kan arbejde, lege, shoppe og socialisere. I sine rødder er det en virtuel verden, hvor du kan gøre alle de ting, du gør i den virkelige verden. Et eksempel på det er Fortnite*, som også er begyndt at hævde at være i metaversen. 

*Fortnite er et samarbejds- og overlevelsescomputerspil

Hvem møder du?

Aki Antman
CEO, Sulava

Morten Fritsch
Director, Delegate

Nysgerrig? Så tilmeld dig vores webinar og lær mere om metaverset nu, og hvor vi ser det gå hen i fremtiden.
21. juni kl. 09.00-09.45

Kontakt

Har du spørgsmål til webinaret, er du meget velkommen til at kontakte Morten på mail.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.