Microsoft 365 løsning – Dit fleksible online kontor

Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Outlook og SharePoint er samlet i skyen, så du kan arbejde, uanset hvor du er.
Microsoft 365

Der er ingen bånd, der binder dig i skyen

De fleste medarbejdere efterspørger i dag mobile løsninger, der gør det muligt at tage skrivebordet med under armen. Med Microsoft 365 (det tidligere Office 365) har alle medarbejdere adgang til alle Microsofts værktøjer, uanset hvor de befinder sig. De medarbejdere, der er ude af huset, kan nemmere bidrage med input, så projekter ikke går i stå.

Når alt er samlet i skyen, kan du flytte fokus fra de tekniske udfordringer til de organisatoriske muligheder, der nu er blevet tid til. Du kan med andre ord fokusere på at organisere jer på den bedst mulige måde, så alle undgår spildtid, og kan koncentrere sig om det, de er dygtige til.

Der følger også en masse plads med – mere præcist 1TB pr. bruger. Så skulle der være plads til, at de ekstra kreative kan folde sig helt ud, og virksomheden kan endelig pensionere de gamle servere i kælderen.

Microsoft 365 inkluderer  det vi tidligere kendte som Office 365 og dækker over Microsofts samlede pakke af webbaserede værktøjer som Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote, Outlook og SharePoint. De er samlet i skyen og kan tilvælges alt efter behov.

Microsoft 365 er en abonnement-baseret løsning, der passer til alle styresystemer. Fildeling og samarbejde bliver meget nemmere til gavn for hele virksomheden.

“Skal du optimere forretningen med Office 365? Ring til mig på 27 51 95 54, så tager vi en snak om de fordele I kan opnå ved at implementere Microsoft 365 og flytte i skyen.”
– Jacob Stenderup Head of Sales & Business Development hos Delegate

Der er taget hånd om sikkerheden

Microsoft 365 opfylder alle internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Microsoft benytter sig af nyeste sikkerhed med 5 lag, og proaktiv overvågning, så kundedata forbliver bag lås og slå.

Microsoft er blandt de største udbydere af cloud-services, og de går langt for at sikre din virksomheds sikkerhed. Derfor har Microsofts cloud services – der blandt andet tæller Microsoft 365, også en indbygget sikkerhedskontrol, der gør det nemt at identificere og reagere på eventuelle trusler og sikkerhedsgab. Så er der noget, der ikke er, som det skal være, kan du reagere hurtigt.

Microsoft garanterer samtidig 99,9% oppetid via en serviceaftale med økonomisk kompensation.

Skift fokus til opgaver med reel værdi

Med Microsoft 365 er I ikke længere afhængige af, at IT-afdelingen skal stå for opdatering af software – det sker helt automatisk, så dine medarbejdere altid har den nyeste version installeret.

Brugere kan også tilføjes og fjernes på få minutter. Endvidere vil I opleve en stor besparelse på de unødvendige omkostninger, der er i forbindelse med drift og vedligehold af en on-premise server. Med Microsoft 365 og en løsning i skyen kan IT fokusere på de opgaver, der giver reel værdi i forretningen.