Microsoft Partner Award winner – Data & AI
Vi er stolte over at blive kåret til årets partner i Data & AI hos Microsoft. Hør vores kollegaer fortælle om, hvordan det er at arbejde med Data & AI i Delegate.
Microsoft Partner Awards 2022

Vinder i kategorien Data & AI

I Delegate er vi knap 200 kollegaer hvoraf omkring halvdelen arbejder inden for Data&AI – vores største team er vores Azureteam hvor 65 kolleger dagligt arbejder med Azures Dataplatform. Sammen med vort søsterselskab Cmotions, som er Benelux førende Datascience hus med 70 konsulenter, er vi samlet mere end 160 kolleger der brænder for Data&AI. Team Data & Ai i Delegate har arbejdet hårdt på at blive de bedste til lige netop Data & AI. Som vinderne af Microsofts Partner Award indenfor feltet, kan man godt sige, at det er lykkedes for dem! Teamet går op i altid at være opdateret på den konstant udviklende teknologi, og er stolte over at være forrest i feltet. De leder efter nye kollegaer, som vil være med på rejsen mod toppen, og fortæller herunder lidt om, hvordan det er, at være en del af Team Data & Ai hos Delegate.

“Vi er de bedste! De bedste af de bedste!”, siger Martin Juel Nielsen, Senior consultant og team member på Data & Ai teamet. Sådan er stemningen blandt de andre kollegaer også, og Data & Ai holdet har et stærkt sammenhold, med en konstruktiv feedback kultur, god sparring blandt kollegaerne, overskud til at hjælpe hinanden og en fed fællesånd.

Generelt for Delegate er medarbejderløftet om Nærvær, Anerkendelse og Gensidighed, og det er også til at tage at føle på i Team Data & Ai. Det er en vigtig kompetence, når man arbejder med Data & Ai, at man er med på forkant af teknologier, du arbejder med. Derfor kræver det en høj faglighed og en vilje til at kunne arbejde med stoffet. Teamet sætter et stort fokus på, at kunne sparre med hinanden, og er altid klar til at hjælpe hinanden. Som Kia fortæller: “Det er fedt at få lov til, at få noget ansvar, og at folk tror på en … men hvis jeg har brug for en redningskrans, bliver den kastet ud.”

Du sidder aldrig helt alene med en opgave hos Delegate. Vi er altid klar til at hjælpe hinanden, hvis opgaven driller, og vi er stolte over den gode stemning og holdånd, som findes i hele virksomheden.

Hør Lars Bo Nielsen, Head of Data & AI, fortælle om, hvordan vi arbejder med Data & AI i Delegate.

Hør Martin Juel Nielsen, Senior Consultant, fortælle om, hvordan det er at arbejde på Data & AI holdet i Delegate.

Hør Christian Rygaard-Bach, Senior Consultant, fortælle om, hvordan det er at arbejde på Data & AI holdet i Delegate.

Hør Per Løkke Lindhøj, Senior Consultant, fortælle om, hvordan det er at arbejde på Data & AI holdet i Delegate.

Hør Kia Boesen Thomsen, Associate Consultant, fortælle om, hvordan det er at arbejde på Data & AI holdet i Delegate som nyuddannet.

Det forgangne år har vi leveret Data & AI løsninger fra øverste hylde – og det vil vi blive ved med. Du kan læse mere om vores Data & AI cases herunder, hvor vi blev anderkendt af Microsoft  for at optimere Clevers ladestandernetværk, lave Churn Prediction ved STARK og meget mere.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.