Dynamics 365 migrering


Delegate er Danmarks eneste Microsoft Migration Partner

 

Dynamics 365 Cloud migrering

Delegate hjælper dig gennem hele processen fra overvejelser, inspiration, analyse, planlægning, selve migreringen og endelig uddannelses-adoption af den nye løsning.

Hos Delegate har vi stor erfaring med migrering fra on-premise D365 løsninger til online Clouds. Det betyder at vi løbende overtid har forfinet og forbedret vores tilgang til denne type af projekter. Derudover har det også medført en tæt og god dialog med Microsoft Fasttrack team i Redmond, US, hvilket har resulteret i at Delegate nu er Microsoft Migration Partner. Det betyder kort at Delegate har en fast tilknyttet Fasttrack Senior Architect med i vores migreringer, fra planlægning til eksekvering. I sidste ende sikrer det en robust, omkostningseffektiv og sikker migrering af vores kunder.

En migrering med D365 vil optimere din tilgængelighed til data og skabe et 360-graders overblik, dette vil give et større overblik og effektiviserer arbejdet med kundehåndtering særligt i salgsafdelingen. Jeres løsning til altid være up-to-date, da I automatisk vil få de nyeste features og opdateringer når de rulles ud.
Visionen bag Dynamics 365 og Power Platformen er at gøre det nemmere at lave løsninger og flows som undersætter hverdagen.

Webinar

Se webinaret on demand: Migrering fra on-premise til Cloud.

Hvorfor migrerer med Dynamics 365 Cloud?

En simpel årsag til, hvorfor du skal migrere fra on-premise til Cloud med Dynamics 365, er for at løfte jeres forretningskritiske systemer til nye højder og øger sikkerheden. Dette gør du ved at samle jeres data og forretningskritiske løsninger i skyen. I Clouden vil en migreringsløsning effektivere din virksomheds værdikæde, ved at benytte de nyeste og bedste muligheder og løsninger der er i skyen.  

I skyen vil du opnå mange fordele som vil forbedre din virksomheds muligheder. Din virksomhed vil få forbedret sikkerhed, øget skalerbarhed – hvor der kan skrues op og ned efter behov, fleksibilitet, frigørelse af it-ressourcer, øge mulighederne for at kombinerer data på tværs af systemer, opnå bedre samarbejde og produktivitet på tværs, og meget andet.  

En migrering med Dynamics 365 er en fremtidssikker investering, da du vil få betydelige besparelser på omkostninger til blandt andet ressourcer, vedligeholdelse, opdateringer, servere mm. Du vil udelukkende betale for de cloudressourcer som du bruger. Du slipper for at betale for både vedligeholdelse og ubrugt datakapacitet. Når efterspørgslen stiger, kan du skrue op for lageringsplads og ressourcer, så datakapaciteten hele tiden er tilpasset jeres aktuelle behov.  

Migrering og adoption

Migreringen af selve installationen til D365 CE online udgør tre hovedspor: data migrering, integrationer samt konfigurationer. De tre spor indeholder en række checkpunkter og opgaver som Delegates migreringsproces sikre for at undgå overraskelser. Hos Delegate bruger vi altid Microsoft´s FastTrack til data migreringen, det er en afprøvet proces og tilmed gratis.

D365 CE er ikke 1:1 ens med on-premise løsningerne og derfor ligger der en vigtig opgave i at afdække forskellen samt hvorledes brugen af ny funktionalitet kan erstatte gamle tilpasninger eller understøtte processer endnu bedre. Dette gøres sammen med brugerne af løsningen. Det sikre fokus på brugernes behov og lige så vigtigt forankring når den nye løsning skal adopteres. Afhængigt af organisering og ressourcer hos vores kunder tilpasses go-live processen for at sikre den bedst mulige start på den nye løsning. Afhængigt af vores kunders installation kan Microsoft støtte op økonomisk med selve migreringsopgaven.

Når løsningen er taget i drift tilbyder Delegate, Business Continuity, som er en proaktiv support og konsulent service der sikre at løsningen forbliver tidssvarende, hjælper med nye releases eller kan tage hånd om mindre ændringer.

E-bog: Migrering

Vil du vide endnu mere om migrering fra on-premise til Cloud? Vi har samlet endnu flere af vores erfaringer i vores e-bog, som du kan downloade lige her.

Skalerbarhed

Med Dynamics 365 slipper du for bekymringer omkring ram og pladsproblemer. Med D365 kan din virksomhed let skaleres op eller ned afhængigt af din nuværende teamstørrelse, budget og arbejdsbyrde. Dynamics 365 er, ligesom de fleste andre Microsoft-cloud produkter, baseret på et månedligt abonnement, der er let at ændre og justere.

Samarbejde

Du får adgang til PowerPlatform igennem Dynamics 365 – og de fordele den har – blandt andet Teams. Giv din virksomhed og medarbejderne frihed til at I kan samarbejde sikkert internt og eksternt.

Sikkerhed

Dynamics 365 er designet til at optimere sikkerheden af din data. Med Dynamics 365, bliver din data hostet hos Microsofts eget datecenter. Dynamics 365 Cloud løsning gør dit system mere rentabelt, samtidig med at det giver sikkerhed ved hyppige opdateringer og certificerede løsninger.

”Er du nysgerrig på hvad en migrerings løsning med Dynamics 365 kan gøre for din virksomhed?
Så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 27 51 95 54, så finder vi sammen den rigtige løsning til dig virksomhed.”
– Jacob Stenderup, Director hos Delegate