Webinar:
Dynamics 365 – Migrering fra on-premise til Cloud 

Se webinaret on demand.

Webinar
Migrering fra on-premise til Cloud.

Den 10. november inviterede Delegate til webinar, hvor emnet var migrering fra on-premise til Cloud. Thomas Bo Holm Nielsen, Principal Consultant, fortalte om de erfaringer fra Krifa migreringen samt tidligere migreringsprojekter.

Webinaret er interessant for dig, som overvejer at flytte fra on-premise til Cloud. Årsagerne kan være mange; dit gamle on-premise system har udfordringer, hvorfor du ønsker at opnå de fordele som skyen kan understøtte. Du vil reducere kompleksiteten, i forhold til support og det administrative arbejde, som medfølger ved en on-premise løsning,. Eller du vil forbedre din sikkerhed og gøre din løsning skalerbar fleksibelt m.m. Der kan være mange årsager. På webinaret vil berøre disse udfordringer.

Vi tager udgangspunkt i hvordan en migrering kan skabe værdi for netop din virksomhed, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du går med tanker om at migrere din nuværende CRM løsning  i clouden.

Webinaret vil tage udgangspunkt i Krifa migreringen, men vi kommer også ind på de erfaringer som Delegate har gjort sig ved tidligere migreringsprojekter. Tilmeld dig, og bliv inspirereret til hvordan du kommer i clouden.

Agenda

9:00 Velkommen
Hvem er Delegate? –
med Sine Almstrup
9:05 Krifa case – med Thomas Bo Holm Nielsen
9:25 Lessons learned – med Thomas Bo Holm Nielsen
9:45 Sådan kommer du igang – med Thomas Bo Holm Nielsen
9:55 Afslutning og spørgsmål
Hvem møder du?

Thomas Bo Holm Nielsen
Principal Consultant, Delegate

Se webinaret: Migrering fra on-premise til Cloud.
Vil du vide endnu mere om migrering fra on-premise til Cloud? Vi har samlet endnu flere af vores erfaringer i vores e-bog, som du kan downloade lige her.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.