Modern Workplace

Digitalisér din arbejdsplads

Med Modern Workplace kan du styrke samarbejdet både internt og eksternt på den hybride arbejdsplads. Vi hjælper med løsninger der forbinder ansatte, systemer, kontrakter, projekter og meget mere – på en sikker måde.

Kommende AI webinar d. 11. oktober: Chat med dine data

Frontline workers efterspørger flere digitale værktøjer – er danske virksomheder klar til at opfylde ønsket?

En spørgeundersøgelse blandt ansvarlige for medarbejderkommunikation og samarbejdsværktøjer til frontline workers.

Frontline-worker-tablet-mockup-web1

En fleksibel hverdag på den hybride arbejdsplads

Den moderne arbejdsplads udvikler sig med lynets hast med distribuerede teams, helt nye forretningsmodeller og komplekse sikkerhedsproblemer. Med Modern Workplace kan du styrke samarbejdet både internt og eksternt, og i Delegate hjælper vi dig i mål med løsninger der forbinder dine ansatte, systemer, kontrakter, projekter og meget mere – på en sikker måde.

I Delegate kan vi hjælpe din virksomhed med at blive mere moderne i jeres måde at kommunikere og samarbejde internt i organisationen. Vi rådgiver om mulighederne i Microsoft 365 platformen og hjælper jer til at udnytte standardmulighederne i platformen til blandt andet moderne kommunikation og dokumentsamarbejde.

Ved at udnytte standardmulighederne i Microsoft 365 platformen, kan vi hurtigt lave en prototype på en løsning, så vi får et fælles udgangspunkt for den videre dialog. Dermed kommer vi relativt hurtigt frem til en endelig løsning og får gevinst ud af projektet.

 

“Mange kunder har investeret i Microsoft 365 platformen, men udnytter ikke mulighederne. Vi rådgiver vores kunder om netop dette, og hjælper dem til at blive mere moderne i deres måde at kommunikere og samarbejde internt i organisationen.”
 
– Jakob Hemmingsen, Solution Provider hos Delegate

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Sådan får I en digital hverdag

Den digitale arbejdsplads skal være for alle, og at være i stand til at tilbyde dine medarbejdere en moderne og attraktiv arbejdsplads hænger i høj grad sammen med kvaliteten af den digitale medarbejderoplevelse. Den digitale arbejdsplads skal understøtte fleksible arbejdstider og bidrage til at engagere, motivere og effektivisere alle dele af organisationen. Den sikrer også, at relevant information og ressourcer er tilgængelige for alle medarbejdere, hvad end de befinder sig ved et skrivebord, på byggepladsen, i butikker eller på produktionsgulvet.

Delegate bruger vi standard, for med en standard løsning fra Microsoft, mener vi, du får de største fordele. Vi kan hjælpe dig med at skabe en løsning, der forbinder dine medarbejdere og giver dem nem adgang til for eksempel opgaver, information og arbejdstider ét sted – på en sikker måde.

 

Tæt samarbejde - også remote

Over 60% arbejder hjemmefra en eller to dage om ugen (Undersøgelse: Center for Ledelse, april 2022), og de rigtige digitale værktøjer forbinder og understøtter medarbejdere, uanset hvor de er. De rigtige værktøjer kan sågar fremme produktivitet, engagement og samarbejde.

Kommunikation er en af de største udfordringer ved en hybrid arbejdsmodel. Men ved at bruge den nyeste Microsoft-teknologi kan du både styrke og strømline forretningsdriften og give medarbejderne mulighed for at udføre deres bedste arbejde, uanset hvor de er, og imødekomme en tendens i tiden, hvor op mod 75% ønsker minimum to hjemmearbejdsdage om ugen, hvis de selv kunne vælge det (Undersøgelse: Center for Ledelse, april 2022).

En moderne arbejdsplads med sikkerheden i fokus

En øget digitalisering, kræver også et stort fokus på sikkerhed. Inden for Modern Workplace har vi indsigt til proaktivt at forsvare jer mod avancerede trusler, såsom malware, phishing og zero-day-angreb samt identitets-, app-, data- og enhedsbeskyttelse. I kan med sikkerhed arbejde fortroligt både internt og eksternt.

 

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish