Modern Workplace

Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering er afgørende i enhver moderne organisation, der arbejder med dokumenter. 

Delegate Document Management til D365

Tilføj Delegate Document Management til D365 for en mere organiseret og effektiv dokumenthåndtering. Det giver dine medarbejdere fleksibiliteten til at arbejde i det værktøj, de foretrækker, hvad enten det er Dynamics, SharePoint eller Teams.

Hvilket problem løser vi?

Dataverse-plads kan være en betydelig udgift, og mange organisationer har uudnyttet lagerplads i deres Microsoft 365. Reducer udgifterne til unødvendige Dynamics 365-licenser ved at styrke samarbejde gennem Teams eller SharePoint og udnytte eksisterende M365-licenser. Samarbejde bliver problemfrit med eksterne partnere ved hjælp af M365s standardfunktioner. Ved at integrere dine D365-processer, som inkluderer dokumentworkflows og godkendelser, sikres kontinuerlig produktivitet og færre omkostninger.

Værdi

Delegate Document Management til D365 hjælper dig med at organisere dine filer og data på ét sted. Det giver en sikker opbevaringsløsning til dine dokumenter, forhindrer tab af viden og giver en centraliseret tilgang til dokumentation og samarbejde. Derudover får du mulighed for at kontrollere livscyklussen for alle dokumenter i din organisation, give adgang til dokumenter fra alle dele af verden og fra alle enheder samt give specialiserede tilladelser, der håndteres fra Dynamics.
  • Baseret på projekttyper oprettes Teams- eller SharePoint-projektsites automatisk. 
  • Administreret dokument-hierarki: Baseret på en eller flere skabeloner oprettes der automatisk en filstruktur med relevante mapper.
  • Metadata fra Dynamics på dokumenter: Dokumenter bliver automatisk tagget med relevante metadata, når de bliver uploadet, afhængigt af dokumenttype, fortrolighed osv.
  • Sikkerhed: Tilladelser indstilles på dokumenter baseret på regler fra Dynamics, hvilket betyder, at der ikke længere er forvirring om, hvem der kan se hvad.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 53 53 69 59, eller bliv kontaktet af os.”

Morten Fritsch, Director

Andet fra Modern Workplace
Modern Intranet

Få et smukt, moderne intranet til alle brugere på alle enheder.

Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering er afgørende i enhver moderne organisation, der arbejder med dokumenter.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish