Kontraktstyring

Sæt strøm til din kontrakter med elektronisk kontraktstyring

Et værktøj til kontraktstyring giver dig effektive arbejdsgange og skaber overblik.

Du kan styre dine kontrakter i ét samlet system

Der er mange fordele forbundet med at digitalisere din virksomheds kontraktstyring. Du vil fx opleve, at arbejdsgange bliver mere effektive, og at du får et bedre overblik, som du kan træffe beslutninger ud fra. Overblik fordrer effektivitet, og det kan opnås ved at samle organisationens kontraktportefølje i ét søgbart system, hvori der er indlejret muligheder for rapportering, personlig startside og sikker adgang fra pc, mobil eller tablet.
Hos Delegate tilbyder vi en skræddersyet løsning bygget på WorkPoint 365 og SharePoint. Det betyder, at vores digitale kontraktstyring arbejder sammen med resten af jeres Microsoft-løsninger.

I mange virksomheder er der ofte problemer med at bevare overblikket – og med mange forskellige slags kontrakter bliver det blot endnu sværere. Ved hjælp af digital kontraktstyring kan I let danne jer et overblik:

  • Over alle kontrakter
  • Hvilke aftaler der er indgået
  • Hvornår aftaler udløber

 

Et system til kontraktstyring er især interessant, hvis du kan nikke genkendende til udfordringer med:

  • At finde en given kontrakt
  • At forny eller opsige en kontrakt i tide
  • At skabe det fulde overblik over kontraktportefølje for en given leverandør
  • At vide præcis, hvilke kontrakter en bestemt komponent/partner indgår i
  • At kunne dokumentere korrespondance
  • At sikre, at I overholder egne processer og datadisciplin

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Arbejd enkelt og effektivt med kontrakter

Med kontraktstyring bygget på SharePoint og WorkPoint 365 får du en række standardfunktionaliteter til understøttelse af centrale kontrakthåndteringsprocessor der giver overblik, enkelhed og effektivitet.

Ved hjælp af dokument- og kontraktstyring kan du blandt andet strømline al jeres dokumentation og korrespondance, og samle det ét sted sammen med skabeloner og procedurer. Det vil lette arbejdsbyrden, og der vil blive tid til at tænke nyt og tilføre værdi til virksomheden.

Med digital kontraktstyring kan du altså skabe et overblik over din virksomheds kontrakter og aftaler. Gennem oversigter og let adgang via hele Microsoft Office pakken, kan digital kontraktstyring hjælpe dig med at styrke forretningen og optimere bundlinjen gennem øget effektivitet.

Effektiv kontraktstyring kan håndtere din virksomheds kontrakter forsvarligt og reducere de risici, som din virksomhed eventuelt står over for, og samtidig kan det nedbringe nogle af de omkostninger, der ellers er forbundet med tidskrævende kontraktstyring.

Ved hjælp af et effektivt kontraktstyringssystem kan din virksomhed opretholde forpligtigelser og sikre optimal udnyttelse af en given aftale – alt sammen ved hjælp af skræddersyet kontraktstyring. I sidste ende er det en reel konkurrencefordel, fordi omkostninger reduceres i kraft af smart styring af jeres kontrakter og aftaler.

Start dit næste projekt med os
da_DKDanish