SharePoint

SharePoint er platformen til et effektivt online samarbejde

En dokumentstyringsplatform integreret med alle de Microsoft-værktøjer, du kender i forvejen.

Brugervenlig platform til samarbejde og vidensdeling

Nutidens organisationer er dynamiske og det moderne intranet skal afspejle den dynamik og fleksibilitet, der efterspørges i dag. SharePoint er grundstammen i det moderne intranet, som en samarbejdsplatform, der fokuserer på at gøre samarbejde og vidensdeling så enkelt og brugervenligt som muligt.
PowerPoint-præsentationen, mødenotaterne og vigtige e-mails bliver samlet og delt ét sted til gavn for alle de medarbejdere, der har adgang til dem.

SharePoint er integreret med alle de gængse styresystemer (Microsoft Windows, Apple iOS, Mac OSX og Android) så nutidens største religiøse smartphone-spørgsmål er taget ud af ligningen – alle kan være med. Det giver de medarbejdere, der sjældent kan blive siddende ved skrivebordet mulighederne for stadig at kunne deltage på lige fod med dem, der har deres faste arbejdsplads på kontoret.

SharePoint er også integreret med Microsoft Yammer, der er jeres eget lille sociale medie – kun for jer. Det gør det meget nemmere at få svar på spørgsmål i en presset hverdag. I stedet for at bruge en masse tid på at opstøve den helt rigtige medarbejder, lader du svaret komme til dig. Det gør samarbejde på tværs af virksomheden nemmere og sjovere.

Kom godt i gang med dit næste projekt

“Vi har gjort det før, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig på vej også. Du er velkommen til at tage fat i mig på +45 27 51 95 54, eller bliv kontaktet af os.”

Jacob Stenderup, Director

Samarbejdet bliver nemmere på tværs af projekter

SharePoint kan sammensættes efter din virksomheds behov, så du opnår maksimalt udbytte. Dette giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at starte projekter og administrere dem løbende samtidig med, at de bevarer overblikket. Med andre ord bliver det nemmere at samarbejde – også på tværs af projekter. Du kan f.eks. oprette teams-sider, så du kun behøver at invitere de medarbejdere, der har relevans for projektet – og du kan selvfølgelig tilføje eller fjerne dem undervejs, hvis det bliver nødvendigt. Samtidig kan du administrere virksomhedens fælles behov, som du kender det fra det klassiske intranet. På den måde er der stadig styr på personalehåndbogen og tilmelding til sommerfesten samt alle øvrige dokumenter. Det er også nemt at informere hele virksomheden på én gang, så I kan minimere de reminder-mails, der fylder i indbakken.

Intuitiv og velkendt platform

Det kræver altid en indsats at vænne sig til nye systemer. Men SharePoint er baseret på Microsofts velkendte platform, så det er nemt og intuitivt for dine medarbejdere at arbejde på den. Office-pakken er også integreret, så det er nemt at dele idéer internt i organisationen. Og arbejder du på et projekt med eksterne samarbejdspartnere, kan de nemt tilføjes. Du styrer, hvem der har rettigheder til hvad.
Start dit næste projekt med os
da_DKDanish