Nyt rekrutteringssystem
Novozymes kombinerer klassisk og bevidst change management-proces med udviklingen af et forretningsfokuseret globalt rekrutteringssystem.
Novozymes

Nyt rekrutteringssystem

Rethink tomorrow er Novozymes tagline, og den globale virksomhed med danske rødder er jævnligt omtalt som overordentlig innovativ og fremsynet. Fremsynetheden er også udgangspunktet for udviklingen af det nye Intranet 2.0-baserede rekrutteringssystem og HR-system RECMAN. Novozymes har ca. 6000 ansatte fordelt på over 40 sites i 5 regioner rundt om i verden.

På trods af den stærke kultur, har en vedvarende voldsom vækst – hvor blandt andet over en tredjedel af cheferne har medarbejdere i flere forskellige regioner – skabt forskellige rekrutteringsmetoder over tid. I øvrigt kørte processerne på skrivebordet, via mange mails og telefonsamtaler og kun understøttet af et stykke software, der hjalp med at lægge jobannoncer på de rigtige jobportaler og håndtere ansøgninger.

Change management hånd-i-hånd med systemudvikling

Novozymes har derfor med Delegates hjælp kombineret en klassisk og bevidst Change Management-proces med udviklingen af et forretningsfokuseret globalt rekrutteringssystem. Software og hardware-teknologier er udnyttet fuldt ud og letter arbejdsbyrde og processer. Derved kan Novozymes medarbejdere målrette indsatsen mod det, de er bedst til. For det fremtidsorienterede system er automatiseret og matchet til forretningens behov og vækst.

Automatiseringen af processerne har givet en stor og umiddelbar gevinst. Når man som Novozymes i vid udstrækning beskæftiger højt uddannede og specialiserede medarbejdere, kan en forkert ansættelse eller en fejlagtig kontrakt koste dyrt. Er processerne strømlinede og gearede til at følge med en markant vækst, minimeres fejl.

”Det har udelukkende været positivt at arbejde sammen med Delegate. Fra pilotprojektet blev lanceret for 1 1⁄2 år siden har processen udviklet sig hele tiden, og det har givet udfordringer. Vi vidste stort set ikke noget om Nintex, da vi startede – her har vi haft en fænomenal støtte i Delegate, der hele tiden har fortalt om mulighederne for at opfylde netop vores behov,” siger Malene Mollerup, Global P&O Consultant hos Novozymes.

Ønsker du at læse mere om Digital Forretningsudvikling eller Proces Optimering?

“Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at digitalisere processer, der ikke kun løfter interne arbejdsgange, men samtidig også kundernes oplevelse. Med kompetente konsulenter og dygtige udviklere, kan vi hjælpe jer med at optimere selv de sværeste processer. Ring til mig på telefon 53 53 69 59, så starter vi med en snak om din virksomheds behov.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.