chro
Pressemeddelelse

Marie-Louise Sachs Grauballe er ny CHRO i Delegate

København den 7. oktober 2022

51-årige Marie-Louise Sachs Grauballe tiltrådte den 1. oktober som ny Chief Human Resources Officer og Head of People and Culture i Delegate. Hun kommer fra en stilling i Nets, hvor hun de seneste fire år har været leder for HR Business Partnering tværs af Europa med ansvar for et team af HR Business Partnere. 

I Delegate skal Marie-Louise være med til at drive, og fortsat udvikle, en visionær retning for Delegates people-agenda: 

“Delegate har en super fed kultur og er adskillige gange udråbt som ”Great Place To Work”. Vi skal sikre at alle delegatere også i fremtiden trives og bliver udfordret gennem nye muligheder, som vi skal skabe sammen,” fortæller hun. 

I den første tid glæder Marie-Louise sig især til at møde sine nye kolleger rundt om i organisationen: 

”Jeg er så nysgerrig på at lære alle at kende og høre, hvad som optager dem, hvad de synes er fedt ved at være en del af Delegate-familien, og hvilke ønsker de måske måtte have, som jeg kan tage med tilbage til PAC-teamet og udvikle på. Og så glæder jeg mig til at lære vores forretning og produkter bedre at kende.” 

I vanlig Delegate-stil modtog Marie-Louise en velkomsthilsen, inden hun mødte ind til sin første arbejdsdag: 

”Sidste fredag stod der pludselig en buket blomster foran min hoveddør, og jeg tænkte først, at min mand virkelig havde oppet sig. Men da jeg læste kortet, stod der ”Velkommen hjem”. Det har jeg ikke prøvet før, og det gav virkelig en dejlig følelse af at være blevet en del af Delegate-familien.” 

I mandags var så første dag på kontoret i Virum, og om sin velkomst fortæller Marie-Louise: ”Jeg er blevet budt velkommen med store, åbne hjerter, og alle har været så imødekommende. Det har været så dejligt.” 

“Delegate har en super fed kultur og er adskillige gange udråbt som ”Great Place To Work”. Vi skal sikre at alle delegatere også i fremtiden trives og bliver udfordret gennem nye muligheder, som vi skal skabe sammen,” 

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg og Holland. Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer i forhold til digital transformation og leverer forretningskritiske ITløsninger baseret på Microsofts platform inden for bl.a. Big Data, IoT, Machine Learning, Azure, Modern Workplace, Business Application og Customer Experience Management. Blandt kunderne er store danske virksomheder og flere offentlige styrelser. I 2021 vandt Delegate prisen som årets danske Microsoft-partner og har løbende vundet en lang række Microsoft-priser, og i 2022 er Delegate blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder på tværs af alle kategorier. 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.