Delegate er ’Danmarks Bedste IT-arbejdsplads’ og ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge’

København d. 28. april 2023

Delegate er blevet kåret som ’Danmarks Bedste IT-arbejdsplads’ for andet år i træk af den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place To Work. Samtidig er det danske Microsoft-hus blevet hædret med specialprisen som ’Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge’.
Et stort og vedvarende fokus på trivsel, nærvær og høj faglighed har sikret Delegate prisen som Danmarks bedste IT-arbejdsplads for andet år i træk. Hæderen kommer fra den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work, der har placeret det danske Microsoft-hus allerøverst over IT-arbejdspladser med 50-499 medarbejdere.
”Jeg er utrolig stolt over prisen. Det bekræfter mig endnu en gang i, at vi i Delegate er lykkedes med at fastholde vores værdier og fokus på mennesket i alt, hvad vi gør – sideløbende med, at vi er vokset markant og har udviklet os,”

Peter Østergaard
Co-CEO i Delegate

Siden Delegate blev etableret med fire medarbejdere i 2006, er konsulenthuset vokset til mere end 200 ’Delegaters’ i dag og har været med til at opkøbe flere andre virksomheder. Samtidig er Delegate blevet en del af The Digital Neighborhood, der er et voksende europæisk fællesskab af 11 uafhængige tech-virksomheder med hver deres ekspertområde inden for Microsofts univers.
Det bedste sted at være ung

Ud over at blive kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads, har Delegate også vundet juryens specialpris; Danmarks Bedste Arbejdsplads For Unge på tværs af alle brancher.

Forklaringen fra juryen er blandt andet, at man som ung får lagt en talent-udviklingsplan, som sikrer, at man får kendskab til mange forskellige teknologier, at man bliver opfordret til konstruktivt at udfordre det bestående, og at selv studerende ret hurtigt kommer i kontakt med kunderne – i trygt samarbejde med en leder.
”Her bliver man som ung behandlet på lige fod med alle andre medarbejdere. Vi sætter enorm pris på den friske viden og det drive, som unge kommer med. Det er med til at gøre Delegate til en fantastisk arbejdsplads, hvor vi hjælper og anerkender hinanden for vores særegne kvaliteter og i fællesskab skaber unikke løsninger til vores kunder,” siger Peter Østergaard, Co-CEO i Delegate.
Også de unge ’Delegaters’ sætter pris på at være en del af det succesfulde Microsoft-hus.

”I Delegate er der rig mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig. Det skyldes især, at du får en stor rolle på projekterne fra start af, og at der er mulighed for at tage diverse certificeringer. Derudover så er det også en arbejdsplads, hvor der er stor fokus på de menneskelige værdier, og dine kvalifikationer er reelt vigtigere end hierarkiet, hvilket jeg synes, gør Delegate til et attraktivt sted at arbejde som ung,” siger 25-årige Frederik Gaasdal Jensen, Associate Consultant i Delegate.

Camilla Holmstoel Andreasen, Associate Consultant og 26 år, stemmer i:
”For mig er Delegate en god arbejdsplads at være ung på, da vi har kollegaer i alle aldre. Det giver både mulighed for at have et arbejdsmiljø med kollegaer på din egen alder, du nemt kan relatere til, samtidig med at du kan sparre med kollegaer med masser af erfaring, hvilket giver nogle fede udviklingsmuligheder,” siger hun.

For yderligere oplysninger kontakt:
Delegate, Co-CEO Peter Østergaard, tlf. + 45 2058 8838

Om kåringen til Danmarks Bedste Arbejdsplads

Den globale konsulent- og analysevirksomhed Great Place to Work’s danske afdeling kårer hvert år Danmarks Bedste Arbejdsplads. I 2022 og 2023 er Delegate blevet den bedst placerede it-virksomhed i kategorien 50-499 medarbejdere. Delegate har deltaget siden 2013, med undtagelse af 2018, og har hvert år ligget blandt de tre bedste virksomheder i it-branchekategorien. Placeringen bliver afgjort på baggrund af en medarbejderundersøgelse samt en kulturprofil med beskrivelse af praksis og indsatser, som People & Culture-afdelingen i konsulenthuset står for. Læs mere på danmarksbedstearbejdspladser.dk.

Om Delegate

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag godt 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg og Holland. Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer i forhold til digital transformation og leverer forretningskritiske IT-løsninger baseret på Microsofts platform inden for bl.a. Big Data, IoT, Machine Learning, Azure, Modern Workplace, Business Application og Customer Experience Management. Blandt kunderne er store danske virksomheder og flere offentlige styrelser. I 2021 vandt Delegate prisen som årets danske Microsoft-partner og har løbende vundet en lang række Microsoft-priser. I 2023 er Delegate blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for unge på tværs af alle kategorier.

da_DKDanish