Delegate har indgået samarbejde med Aalborg Håndbold

24. april 2024

Delegate bakker de kommende år op om talentarbejdet og udviklingen i Aalborg Håndbold. Samarbejdet markerer en stærk alliance mellem sport og teknologi med fokus på talentudvikling og erhvervsnetværk.

“Jeg ser en stor gensidig værdi i partnerskabet med Aalborg Håndbold for det handler ikke kun om sport, men også om at udvikle unge talenter, mens de forbliver hele mennesker. Vi er samtidig begejstrede for at kunne inspirere Aalborg Håndbold med, hvordan de kan bruge data i deres træning,” siger Thomas Bo Holm Nielsen, Director for Delegate i Aalborg.

I Aalborg Håndbold ser de samarbejdet som en værdifuld støtte til deres talentudviklingsprogram:

“Vi er glade for at have Delegate med ombord som partner. Deres ekspertise og engagement i talentudvikling supplerer vores egne mål. Vi ser frem til at samarbejde om at inspirere og styrke unge talenter, både på og uden for banen,” siger Benjamin Batsberg, ungdomsansvarlig i Aalborg Håndbold.

At samarbejde med et af de bedste håndboldhold i verden giver ikke kun gensidige læringsmuligheder, men øger også Delegates synlighed i det lokale erhvervsliv:

”Der er ingen tvivl om, at Delegate med et kontor i Aalborg, har et stort ønske om at blive endnu mere synlige i Nordjylland, og derfor er det også en del af samarbejdet, at vi bliver en del af Aalborg Håndbolds stærke erhvervsnetværk og herigennem får mulighed for at indgå i nogle spændende dialoger,” siger Thomas Bo Holm Nielsen.

“Vi er glade for at have Delegate med ombord som partner. Deres ekspertise og engagement i talentudvikling supplerer vores egne mål. Vi ser frem til at samarbejde om at inspirere og styrke unge talenter, både på og uden for banen.”

Benjamin Batsberg
Ungdomsansvarlig, Aalborg Håndbold.

Fælles værdigrundlag

Delegate stræber efter at være Danmarks bedste IT-leverandør, mens Aalborg Håndbold har store og udtalte ambitioner om at blive verdens førende håndboldklub. For begge parter er nøglen til fremtidig succes at udvikle hele mennesker, der med passion og ambitioner kan skabe enestående oplevelser og resultater.

”Ud fra de samtaler, vi har haft med Aalborg Håndbold, står det klart, at vi har et værdifællesskab og nogle fælles holdninger til, hvordan man får fat i nye talenter og hvordan man udvikler dem, mens man sikrer, at de stadigvæk er hele mennesker. Her tror jeg Delegate og Aalborg Håndbold kan lære rigtig meget af hinanden,” siger Thomas Bo Holm Nielsen.

Samarbejdet byder på flere store begivenheder; den første allerede i foråret, hvor Delegate er med til at uddele Aalborg Håndbolds talentpris til den bedste U17 og U19 spiller foran et fuldt hjemmebanepublikum, og efter sommerferien afholdes et hackathon, hvor kollegaer i Delegate skal udforske, hvordan Delegate kan bruge sin IT-ekspertise til gavn for Aalborg Håndbold.

da_DKDanish