Delegate og EET indgår samarbejde om implementering af Microsoft Dynamics 365

11. oktober 2023

EET er glade for at kunne meddele, at virksomheden vil implementere Microsoft Dynamics 365 i hele sin organisation. Dette er et væsentligt skridt fremad i EETs bestræbelser at levere state-of-the-art-løsninger, der forbedrer kundeoplevelsen, driftseffektiviteten og medarbejdertilfredsheden 

Dynamics 365 er klar til at revolutionere EETs interne processer og løfte den kundeorienterede tilgang. Ved at bruge de avancerede funktioner i Dynamics 365 vil EET være i stand til at rette driften mod kunden og give hver medarbejder alle de nødvendige oplysninger til at give en værdiskabende kundeoplevelse, uanset om de arbejder inden for salg, service, produktstyring, marketing eller logistik.

“Dette strategiske skridt understreger EETs dedikation til at fremme innovation og forberede sig på fremtidige vækstmuligheder, samtidig med at kunden er i centrum for alle aktiviteter. I takt med at EET fortsætter med at ekspandere, vil skalerbarheden i Microsoft Dynamics 365 imødekomme væksten og samtidig bygge bro mellem beslutningstagere og frontlinjen, hvilket sikrer, at interessenter på tværs af organisationen forbliver tæt forbundet med både kundesucceser og udfordringer. Vi er overbeviste om, at dette vil styrke vores position i branchen og sikre vores fremtidige udvikling.”Søren Drewsen, Group CEO, EET.

Ved hjælp af Dynamics 365 og et særligt fokus på data forventer EET at opnå et gnidningsfrit samarbejde og informationsdeling mellem afdelingerne, hvilket vil føre til øget effektivitet og produktivitet og i sidste ende større medarbejdertilfredshed. Desuden sætter denne implementering rammerne for, at EET kan udforske spændende nye AI-drevne initiativer.

“Vi er meget begejstrede for at tage hul på denne transformative rejse med Microsoft og integrere Microsoft Dynamics 365 i vores drift. Vores nye best-of-suite-strategi vil forenkle kompleksiteten i vores IT-landscape og erstatte ti forskellige systemer med en enkelt, sammenhængende løsning. De robuste datafunktioner styrker vores dedikation til sikkerhed og compliance og sikrer, at vi håndterer kundeinteraktioner effektivt og sikkert gennem hele deres rejse.” – Dennis Funch Jensen, Group CDO, EET.

En trinvis udrulning af Dynamics 365 vil begynde med det samme, og EET vil begynde at drage fordel af implementeringen i januar 2024. Platformen er meget skalerbar, så EET kan tilføje flere applikationer, efterhånden som behovene vokser. Til at hjælpe med den omfattende opgave har EET indgået et samarbejde med Delegate.

“Hos Delegate er vi stolte over, at EET har valgt os til deres strategiske transformationsprojekt. Målet om at forbedre bruger- og kundeoplevelsen på en samlet Microsoft-platform er, hvad Delegate gør bedst, især hvis man har et stærkt fokus som EET Group har.” – Peter Østergaard, Co-CEO, Delegate.

For Microsoft understreger dette virksomhedens forpligtelse til at forsyne virksomheder med teknologiløsninger, der fremmer vækst og innovation.

“Vi mener, at EETs tilgang stemmer overens med mulighederne i Microsoft Dynamics 365, og vi er glade for at kunne levere løsninger, der understøtter deres rejse mod fremtidig succes.” – Christian Koch-Bentzen, Go To Market Lead for Dynamics 365 & Power Platform, Microsoft Danmark.

Hos Delegate er vi stolte over, at EET har valgt os til deres strategiske transformationsprojekt. Målet om at forbedre brugerog kundeoplevelsen en samlet Microsoft-platform er, hvad Delegate gør bedst, især hvis man har et stærkt fokus som EET Group har.

Peter Østergaard
Co-CEO, Delegate

da_DKDanish