Delegate skifter på direktørposter

10. december 2022

Adm. direktør i det succesrige it-konsulenthus Delegate, Jakob Schou, og CFO, Helle Sasser, bliver en del af ledelsen Broad Horizon, der ejer Delegate. Her får de ansvaret for en række af virksomhederne i den internationale gruppe og skal stå for yderligere opkøb. Den nuværende direktør for Delegate Vest, Mads Højborg, og mangeårige partner og ansvarlig for Delegate Øst, Peter Østergaard, deler fremover CEO-posten mellem sig.

Det succesrige danske it-konsulenthus Delegate skifter ud i den øverste ledelse.  

Fremover deler Mads Højborg og Peter Østergaard, der hidtil har haft ansvaret for henholdsvis Delegate Vest og Øst, CEO-rollen mellem sig. 

Delegates hidtidige adm. direktør Jakob Schou forfremmes til CEO Nordics and Head of Software Development i Broad Horizon, som Delegate blev en del af i september 2020. Her bliver han ansvarlig for Norden samt virksomhederne Iquality, Sulava, Projectum og Delegate i Broad Horizon-gruppen og ikke mindst for yderligere opkøb.  

Samtidig forfremmes Helle Sasser, der hidtil har været CFO for Delegate til CFO Nordics i Broad Horizon. Hun skal sammen med Jakob Schou varetage Norden og Iquality, Sulava, Projectum og Delegate i gruppen, der på nuværende tidspunkt tæller 1.200 medarbejdere fordelt på 11 specialiserede Microsoft-huse i Europa.

Slipper ikke Delegate-tøjlerne

Jakob Schou, der kom til Delegate i 2016, træder ud af den daglige ledelse af Delegate, men slipper ikke tøjlerne. Han fortsætter i det succesrige it-konsulenthus’ bestyrelse. CEO i Broad Horizon, JeanYves Charlier, er imponeret over Delegates udvikling og glæder sig over, at Helle Sasser og Jakob Schous kvaliteter og erfaringer nu i endnu højere grad kan komme hele gruppen til gavn. 

“Det har været et privilegie at arbejde sammen med alle ”Delegaters” de seneste seks år. Jeg er stolt over, at vi i fællesskab har formået at holde fast i ’nærværet’, mens vi er vokset så meget. Det siger noget om den helt særlige ånd i Delegate. Jeg vil fortsat have mine rødder i Delegate og en plads i bestyrelsen for at sikre kontinuitet. Men jeg glæder mig til nu også at tage ansvar for, at hele Broad Horizon vokser på samme måde som Delegate; med mennesker i fokus og sund økonomi,” siger Jakob Schou. 

Delegate blev grundlagt i 2006 som et Microsoft-konsulenthus af Thomas Quistgaard. Fokus har fra begyndelsen været på at skabe en af de bedste arbejdspladser i IT-branchen baseret på relativt gammeldags værdier som nærvær, gensidighed og anerkendelse.  

Det konstante fokus på medarbejderne har ført til, at Delegate siden 2013 har ligget i top-3 blandt IT-virksomheder på Great Place to Works liste over bedste arbejdspladser. I 2022 kårede den globale konsulent- og analysevirksomhed endda Delegate til Danmarks bedste IT-arbejdsplads og den bedste arbejdsplads for kvinder på tværs af alle kategorier.  

Delegate, der gennem mange år har været anerkendt som en af de stærkeste Microsoft-partnere i Danmark, er i dag 200 medarbejdere og har for nylig åbnet kontor i Holland. De seneste år har Delegate været primus motor på Broad Horizons køb af Projectum i Danmark, Sulava i Finland og Iquality i Holland – i alt mere end 400 kolleger med et stærkt værdimæssigt sammenfald, et fælles fokus på Microsofts teknologier og med store virksomheder som kunder. 

”Delegates medarbejdere har skabt en fantastisk udvikling og en særlig kultur, hvor kontinuerlig vækst går hånd i hånd med en rekordhøj trivsel. Det er et eksempel til inspiration. Delegates tilgang kan udvikle og skabe synergier på tværs af Broad Horizon-familien, og derfor er jeg meget glad for, at Helle og Jakob nu får et større ansvar i hele gruppen,” siger CEO i Broad Horizon, JeanYves Charlier. 

Erfarne Delegaters overtager CEO-post

Peter Østergaard og Mads Højborg, der fremover deler CEO-posten i Delegate mellem sig, har arbejdet tæt sammen gennem de seneste fem år i Delegate som direktører for henholdsvis Øst og Vest Danmark. Mads Højborg vil primært fokusere på den danske del af forretningen, mens Peter Østergaard også bliver involveret i en række af de muligheder, der er for Delegate i en international koncern, herunder det nystartede kontor i Holland.  

Med udsigten til, at Helle og Jakob kommer til at bruge mindre tid i Delegate udtaler den nye co-CEO Mads Højborg: ”Vi har stadig et vanvittigt stærkt team i virksomheden, som kan sikre, at vi fortsat udvikler Delegate og vores arbejdsplads – altid med fokus på Quistgaards tanker om nærvær, gensidighed og anerkendelse og den helt unikke oplevelse for både medarbejdere og kunder.” 

Peter Østergaard udtaler: ”Jeg ser frem til at fortsætte den fantastiske udvikling af Delegate sammen med Mads Højborg, samtidig med at vi styrker vores internationale forretning, hvor vi oplever voksende efterspørgsel for vores services”. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: 
Broad HorizonJakob Schou, tlf. + 45 2333 7500. Se også www.delegate.dk 

Broad Horizon tæller i dag 1.200 medarbejdere og er skabt på baggrund af flere forskellige virksomheder som alle har Microsoft tilfælles. Hovedkontoret er lokaliseret i Holland. Hvert selskab i gruppen er hver især specialister indenfor områderne Data & AI, Workplace, Cloud & Infra og Business Apps. Broad Horizon bygger på filosofien om, at sammen er vi stærkere end hver for sig. Broad Horizon gruppen tæller True, DMP, PINK Elephant, CmotionsUnderlined, Focus enterprise solutions, GAC, Delegate, Projectum, Sulava og Iquality.

Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg og Holland. Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer i forhold til digital transformation og leverer forretningskritiske ITløsninger baseret på Microsofts platform inden for bl.a. Big Data, IoT, Machine LearningAzureModern Workplace, Business Application og Customer  Experience Management. Blandt kunderne er store danske virksomheder og flere offentlige styrelser. I 2021 vandt Delegate prisen som årets danske Microsoft-partner og har løbende vundet en lang række Microsoft-priser, og i 2022 er Delegate blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder på tværs af alle kategorier.

da_DKDanish