I arbejdet med projektet har Camilla trukket på sin viden om Microsoft integrationer, som hun har fået gennem sit studiejob hos Delegate. Hun har også kunne bruge den viden, hun har om det fulde billede af en udviklingsproces, i udviklingen af ID-tagget og softwaresystemet.
”Mit arbejde hos Delegate har givet mig et bredt kendskab til Microsoft, og hvordan det fungerer med integrationer. Det var en fordel, fordi de producenter, vi var ude ved, bruger Microsoft, og det er jo ikke, fordi vores system skal gå ind og erstatte noget, men det skal integreres med Microsofts løsninger. Og så har jeg et overblik over det fulde billede af, hvordan man kan integrere løsningen – fx i en producents allerede eksisterende Dynamics løsning,” fortæller Camilla og fortsætter: ”Og da vi stødte på nogle problemer med Azure, var det nemt for mig at hente hjælp hos mine kollegaer, der er skarpe indenfor det.”
Personligt har Camilla også fået en meget bedre indsigt i brugen og udarbejdelsen af use cases gennem arbejdet med projektet.
”Jeg har fået rigtig meget ud af det her med at gennemarbejde use cases, fordi vi har haft så mange forskellige, både producenter, politi og privat forbrugere. Men det der med at skulle afsøge, hvad er egentlig behovet, og hvordan kan jeg løse det, har været fedt,” fortæller Camilla.
Sammen har Emil Garder Kær Poulsen, Anders Kallesøe Pedersen og Camilla Homstoel Andreasen med udgangspunkt i bachelorprojektet grundlagt startupvirksomheden InTag’d , med målet om at bringe ID-tagget og det tilhørende software-system i brug for at hjælpe forbrugere, møbelproducenter og politiet.
Bachelorprojektet har fået titlen “Produktdigitalisering & ejerskab – et IoT perspektiv”