Lilian Stenholt Thomsen indtager scenen til European Power Platform Conference 2024

16. maj 2024

De skarpeste hoveder inden for Power Platform vil være på scenen, når Europas største dedikerede Microsoft Power Platform-konference finder sted i Bruxelles i begyndelsen af juni. Delegates Principal Consultant Lilian Stenholt Thomsen er én af dem.

Det er ikke hvem som helst, der bliver inviteret til at tale på den europæiske Power Platform-konference:

“Når jeg ser på programmet, er det alle de mennesker, jeg har brugt timer på at se på YouTube, og dem, der sætter retningen for Power Platform. Så det er stort!” siger Lilian Stenholt Thomsen, Principal Specialist hos Delegate.

Lilian slutter sig til listen over de mest talentfulde specialister og mest kendte YouTubere inden for Power Platform, hvilket understreger hendes ekspertise inden for området.

Konferencen løber over tre dage med mere end 100 specialiserede sessioner og mere end 2000 it-professionelle deltagere.

“Det er større end noget, jeg har gjort før, det er helt sikkert!”

“Jeg vil også vise nogle af mine yndlings Library Components. Desuden vil jeg se nærmere på, hvordan nogle af komponenterne er blevet bygget, og hvordan de fungerer.”

Lilian Stenholt Thomsen
Principal Consultant, Delegate

Session: Get the Hang of Library Components

Lilian arbejder normalt med Governance, men på konferencen vil hun tale om et mere nichepræget område: Library Components.

Hvis du leder efter en måde at skabe genanvendelige komponenter til din virksomheds apps på, men kæmper med de forskellige input/output-egenskaber, så er dette sessionen for dig. Her vil Lilian udforske Library Components, hvordan de kan hjælpe med at gøre apps bedre, og hvordan man kommer videre fra den simple header eller lignende struktur.

“Jeg vil også vise nogle af mine yndlings Library Components. Desuden vil jeg se nærmere på, hvordan nogle af komponenterne er blevet bygget, og hvordan de fungerer.”

Efter sessionen vil du vide, hvordan man bygger genanvendelige Library Components, og hvordan man bruger dem i sine canvas-apps.

I dette portræt kan du læse om Lilians vej ind i IT og hendes interesse for Power Platform.

da_DKDanish