Den nordeuropæiske cloud-specialist Broad Horizon skifter navn til The Digital Neighborhood

27. marts 2023
Amsterdam, Holland

Broad Horizon annoncerer i dag, at organisationen skifter navn til The Digital Neighborhood.
Det nye brand er en del af koncernens vækststrategi for at styrke sin position som et fællesskab for cloud-ekspertise primært indenfor Microsoft-teknologi.

The Digital Neighborhood er et voksende fællesskab af 11 uafhængige tech-virksomheder med hver deres ekspertområde. Sammen kan vi arbejde på tværs og skabe de bedste løsninger til kunder i Benelux, Norden og Tyskland.

I en digital verden i konstant forandring skaber det nye brand en mere overbevisende fortælling til kunder, medarbejdere og i forbindelse med fremtidige opkøb. The Digital Neighborhood er også en mere relevant platform at arbejde ud fra for de 11 brands i fællesskabet af 1.250 konsulenter, ingeniører og andre medarbejdere.

Den hollandske koncern, der blev stiftet i 2012, er over de seneste tre år tredoblet og betjener i dag over 2.300 kunder. Imens gruppen arbejder videre med sin vision om at blive en af de stærkeste tech-koncerner i Nordeuropa, vil det nye brand placere koncernen i et mere digitalt, relevant lys og skabe en stærkere fortælling, der i højere grad afspejler koncernen tilbud: Et digitalt fællesskab af tech-eksperter med fokus på cloud-infrastruktur og sikkerhed, cloud-konsulentudvikling, business management-løsninger, data science og business intelligence.

The Digital Neighborhood er eksperter indenfor Microsoft og er en førende partner i Nordeuropa. På tværs af gruppen har fællesskabet et stærkt forhold til hele Microsoft-økosystemet. Koncernen har en plads i Microsofts inderkreds, seks pladser i Partner Advisory Council og ni Microsoft-specialiseringer. The Digital Neighborhood har også 10 Microsoft MVP’er, en FastTrack Recognized Solution Architect (Power Platform), er Global Enterprise Skills Initiative (ESI) partner og Security and Manageability Elite Partner (Engineering Program). Gruppen har også opnået Microsoft Partner of The Year Awards på adskillige områder og tilbyder et af de mest komplette Microsoft-tilbud.

Virksomhederne i the Digital Neighborhood og deres brands – True, DMP, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava og Iquality – er alle uafhængige og alligevel forbundet på tværs af syv lande. Ved at dele den samme filosofi og tilgang hjælper de deres kunder med at omfavne fremtiden og realisere deres digitale ambitioner.

Det nye brand gør det nemmere for kunderne at forstå, hvordan de kan udnytte fællesskabets ekspertiseområder. Ved at indgå partnerskab med ét af The Digital Neighborhoods brands, kan en kunde trække på alle virksomheder – alt sammen fra ét kontaktpunkt. Kort sagt kan kunderne vælge netop den ekspertise, de har brug for, og når de har brug for det, indenfor the Digital Neighborhood.

The Digital Neighborhood samler en mangfoldig gruppe af fantastisk talent, som alle udnytter hinandens tekniske ekspertise på tværs af deres forskellige brands. Med kernefokus på talent, skaber The Digital Neighborhood et miljø, hvor folk kan være de bedste til det, de laver.

Jean-Yves Charlier, CEO for the Digital Neighborhood, udtaler: “Vi er i en styrkeposition, og rebrandingen understøtter vores vækststrategi om at blive markedsleder i Nordeuropa. Den vil yderligere understøtte vores fantastiske ”people agenda”, vores fokus på at være et af de mest spændende steder at arbejde, samt vores initiativer for at tiltrække de førende tekniske eksperter indenfor vores branche. Brandet The Digital Neighborhood anderledes. Det er en meget stærkere, mere relevant og lettere forståelig identitet for vores gruppe inden for nutidens digitale rum.”

“Vi er i en styrkeposition, og rebrandingen understøtter vores vækststrategi om at blive markedsleder i Nordeuropa…”

Jean-Yves Charlier
CEO, The Digital Neighborhood

For yderligere information kontakt:
Jeanne Grundtvig Theander Laisbo
HEAD OF MARKETING
+45 22929896 | jtl@delegate.dk

www.delegate.dk / www.thedigitalneighborhood.com

The Digital Neighborhood er din go-to destination for cloud-, Microsoft- og data-ekspertise. Sammen er vi et voksende fællesskab af 11 tech-virksomheder og mere end 1.000 it-ingeniører. Alle er vi førende inden for vores egne områder, og vi er specialiserede i alt indenfor Microsoft, data og cloud. The Digital Neighborhood består af True, DMP, Pink Elephant, Cmotions, Focus Enterprise Solutions, GAC, Delegate, Projectum, 2Foqus, Sulava og Iquality. Med kontorer i syv lande er vores hovedkvarter i Amsterdam, Holland.
Delegate blev stiftet i 2006 og tæller i dag over 200 medarbejdere fordelt på kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg og Holland. Delegate rådgiver danske virksomheder og organisationer i forhold til digital transformation og leverer forretningskritiske IT–løsninger baseret på Microsofts platform inden for bl.a. Big Data, IoT, Machine Learning, Azure, Modern Workplace, Business Application og Customer Experience Management. Blandt kunderne er store danske virksomheder og flere offentlige styrelser. I 2021 vandt Delegate prisen som årets danske Microsoft-partner og har løbende vundet en lang række Microsoft-priser, og i 2022 er Delegate blevet hædret som både Danmarks Bedste Arbejdsplads i IT-branchen og Danmarks Bedste Arbejdsplads for kvinder på tværs af alle kategorier.
da_DKDanish