Vi er en del af The Digital Neighborhood. Din go-to destination for tech ekspertise.

En del noget større

The Digital Neighborhood er fællesskab af 11 tech-virksomheder, der alle arbejder med Microsoft-teknologi, data og cloud. I Delegate har vi derfor et bredt netværk at læne os opad, både når det kommer til faglig sparring og samarbejde om opgaver. Det betyder, at vi i udviklingen af løsninger til vores kunder kan trække på de fremmeste eksperter inden for eksempelvis sikkerhed, data management eller cloud, og at vi kan skabe og implementere samlede IT-løsninger, der spiller perfekt sammen.

The Digital Neighborhood er et stadigt voksende fællesskab, bestående af 14 uafhængige tech-virksomheder,
der specialiserer sig i Microsoft-tjenester såsom datahåndtering, applikationsudvikling, cloud og business intelligence.
Vi er alle uafhængige, men forbliver sømløst forbundne gennem vores fælles tilgang.
Ved at fremme stærke, personlige partnerskaber udnytter vi hinandens specialiserede ekspertise for at hjælpe virksomheder med at omfavne innovation, realisere digitale ambitioner og opretholde en konkurrencefordel i et konstant udviklende landskab.

Mød vores naboer

True er en førende leverandør af managed hosting-løsninger, der tilbyder nogle af de hurtigste, bedste og mest sikre digitale løsninger på markedet. Deres mission er at maksimere potentialet for deres Trueligans, kunder og partnere ved hjælp af digital teknologi, så de kan opnå det bedste resultat for sig selv og verden omkring dem. 

Med mere end 20 års erfaring og ekspertise, giver deres managed services organisationer mulighed for at udvikle deres webshops, websites og apps hurtigere. True er drevet af ønsket om at levere den bedste ydeevne, konverteringer og kontinuitet af digitale services. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder managed hosting, managed Azure, managed Kubernetes og DevOps services.

Besøg dem her.

Cmotions består af omkring 70 dygtige fagfolk, der alle arbejder på forkanten af Advanced Analytics, Data Science og deres anvendelse i organisationer. De tror på, at en tværfaglig vision og tilgang fører til optimale resultater. 

Mennesker, organisationer og markeder er i konstant bevægelse og undergår kontinuerlige forandringer. Det er vigtigt at følge med, forklare og om muligt forudsige disse bevægelser. Hos Cmotions tager de udgangspunkt i disse “Client motions” som grundlag for at fastlægge en velunderbygget retning for deres videre udvikling. 

De har en åben og transparent kultur, hvor de virkelig kan udnytte deres konsulenters kvaliteter. De er realistiske, pragmatiske og handlingsorienterede og nyder en hands-on tilgang til deres arbejde. 

Besøg dem her.

Pink Elephant er en global specialist i Service Management, der hjælper organisationer med at accelerere deres implementering af de bedste Service Management-praksisser gennem træning, konsulentarbejde, IT-support og ITSM-teknologitjenester. Deres ITSM-løsninger understøtter deres kunder med end-to-end (Enterprise) Service Management-initiativer ved at forbinde mennesker, processer og teknologi. Forvent mere. Forvent Pink.

Besøg dem her.

Projectum former og vedligeholder den moderne arbejdsplads på alle organisatoriske niveauer og gør det muligt at styre porteføljer, projekter og arbejdsopgaver effektivt ved at kombinere ekspertviden om de nyeste Microsoft-teknologier, dyb interesse i moderne arbejdstendenser og deres praktiske erfaring. 

De tilbyder moderne best practices, innovative produkter af høj kvalitet samt løsninger og konsulenttjenester til implementering af teknologi til projektportefølje- og ressourcestyring. 

Deres mission er at skabe en positiv arbejdsstemning for mennesker, der arbejder med projektportefølje- og ressourcestyring, og på den måde hjælpe virksomheder med at nå deres mål som er deres vision.

Besøg dem her.

Sulava fører deres kunder ind i fremtidens arbejde. De muliggør udnyttelse af hele organisationens kompetencekapital og opbygger nye innovationer på en base af eksisterende viden. 

De er pionerer inden for Microsoft cloud-teknologier med omfattende og dybdegående erfaring med at introducere Microsoft-teknologier til medarbejdernes hverdag og virksomhedernes forretningsdrift. Siden 2010 har de været banebrydere i udnyttelsen af Microsoft Cloud. 

Besøg dem her.

Takket være Focus’ specialistviden får deres kunder skræddersyede løsninger, der fuldt ud støtter dem i deres digitaliseringsrejse – fra intensiv vejledning og support under implementeringen til styring af løsningerne, når de er blevet implementeret. Dette strategiske partnerskab mellem kunden og medarbejderne hos Focus Enterprise Solutions bringer kun det højest mulige kvalitetsniveau. Det er forskellen, de gør på markedet. 

Sammen med deres søsterselskab GAC Business Solutions, der er specialister i andre Dynamics 365-tjenester, kan de tilbyde en end-to-end Dynamics 365-tjeneste til deres kunder. 

Besøg dem her.

GAC er en leverandør af Microsoft Dynamics 365 forretningssoftware og tilhørende konsulentydelser. De er en ambitiøs og innovativ softwarevirksomhed, der har fokus på to ting: samarbejde med deres kunder og personlig udvikling af deres medarbejdere. De tilbyder fremtidssikrede løsninger baseret på standard software, der gør det muligt for deres kunder at realisere deres vækstambitioner. 

Besøg dem her.

I næsten 15 år har de bragt mennesker, data og forretningsresultater sammen i smarte data-løsninger. Fra deres kontorer i Breda og Apeldoorn (Holland) arbejder de for mere end 500 organisationer inden for fleksible industrier, logistik, produktion, sundhedsvæsen og mere. Deres team består af mere end 50 specialister med en passion for data. Derudover har deres certificerede konsulenter alle talentet til at hjælpe organisationer med at skabe ledelsesinformation, så mål kan nås hurtigt.

Besøg dem her.

Fullstaq er en hurtigt voksende virksomhed inden for cloud-native IT-services, der bistår både start-ups og etablerede virksomheder med at realisere deres mål inden for Kubernetes. De har en dokumenteret succes inden for cloud-native teknologi.

Hos Fullstaq prioriteres de dybt personlige forbindelser med deres cloud-leverandører, kunder, eget team og det bredere cloud-native fællesskab. Denne tilgang har bidraget til at opbygge deres omdømme som en usædvanligt pålidelig og sikker partner.

Fullstaq integrerer DevOps-mindset, værktøjsstakken og best practice i alt, hvad de gør. Deres specialisering omfatter områder som Linux, DevOps, DataOps, Kubernetes, Observability, Cloud og Cloud-Native teknologi. Det er vigtigt at bemærke, at Fullstaq er fuldstændig uafhængig af infrastruktur – stolte af denne uafhængighed

Besøg dem her.

Active Professionals, beliggende højt i en kontortårn på Rotterdams Weena, lige overfor Hovedbanegården og det berømte Groothandelsgebouw, er en IT-virksomhed specialiseret i analyse og behandling af data. Data kaldes ofte det nye guld; enhver virksomhed bruger data fra kunder, websitebesøgende og alt, hvad der er i deres informationssystemer, for at udlede nyttige indsigter til virksomhedsdrift. Giganter som Google og Facebook er allerede ekstremt avancerede inden for dette område og ved næsten alt om os, og al den data, de indsamler, bliver solgt til annoncører og andre.

Besøg dem her.

Start dit næste projekt med os

da_DKDanish