Onboarding app by Delegate

Onboarding app

Onboarding processen kan være en svær størrelse – både for den ansvarlige i HR, og for de kollegaer som i en eller anden grad bliver involveret i processen.

I forbindelse med opstart af en eller flere nye medarbejder er der en række opgaver som skal håndteres. Disse opgaver medfører ofte at onboarding processen kan være svær at overskue, både for den ansvarlige medarbejder i HR, og for de medarbejdere, som skal med ind over processen og forberede ting til den nye medarbejder. 

Med en onboarding app er det muligt at lette arbejdsbyrden for dig og dine kollegaer og det giver nye kollegaer en bedre onboarding oplevelse. 

Du har mulighed for at samle dokumenter, opgaveoversigter og generelle informationer i onboarding app’en. App’en hjælper dig til at strømline dine processer og det gør det nemt at uddelegere opgaver, det hele foregår automatisk, når først du har sat flowet op for netop din virksomhed. For eksempel kan opgaven omkring oprettelse af email sendes automatisk sendes til IT, når HR har udfyldt navn og andre data på den nye kollega.

På samme måde kan app’en give besked om hvornår der skal bestilles PC og telefon. Alt sammen helt enkelt og brugervenligt gennem Delegates onboarding app.

 

“Er du nysgerrig på hvordan Delegates onboarding app fungerer? Så er du velkommen til at booke en uforpligtende demo.”
– Morten Fritsch, Director hos Delegate og Sten Grønning, Business Development Manager