HR-Systemer

HR-SYSTEMER

MEDARBEJDERFOKUS MED KLARE PROCESSER

 

Er jeres HR-processer gennemsyret af gamle vaner og hjemmestrikkede systemer? Som med så utrolig meget andet, opfinder vi ofte ét lille system, som løser ét enkelt problem… og så lige et andet velfungerende system, der løser det næste problem. Sådan fortsætter vi, til vi har en lang række af små systemer og processer, som bestemt ikke er med til at frigive tid – snarere tværtimod.

 

For en HR afdeling, der ofte er en af virksomhedens mindste, er det afgørende at få alle processer, dokumenter og årshjulet samlet ét sted. Det er et af de digitaliseringsprojekter der meget hurtigt giver et effektivitetsafkast. Det giver HR-afdelingen et langt bedre overblik, fjerner overflødige arbejdsgange og sikrer at alt omkring den enkelte medarbejder bliver husket, hvad end det gælder ansættelse, årlige samtaler, milepæle eller noget helt fjerde.

 

På toppen af HR-systemet, kan det være godt givet ud at tænke automatiserede godkendelsesprocesser, så alle medarbejdere har let adgang til godkendelser af rejser, afregninger mv. Bliv meget klogere på hvad digitalisering af godkendelsesprocesser kan gøre for jeres forretning her.

 

Vi kan selvfølgelig hjælpe jer med at sætte HR i system. Og fordi vi ved, at det er strukturen og overblikket der gør den helt store forskel på den lange bane, vil det overordnede mål for HR-optimering altid være at simplificere arbejdsgangene og sikre de overordnede processer. Det nøjagtige design og funktionaliteten i systemet, afhænger til gengæld af jer.