KOMMENDE EVENTS

WEBINAR

Bliv klar til efterårets nyheder på din Microsoft platform

 

På 60 minutter giver vi dig det bedste og mest brugbare fra efterårets opdatering til din Microsoft platform. Det er nyheder til både Power Platformen og Dynamics 365.

 

KOM MED

WEBINAR: Lead-2-Cash

En on-demand serie af 3 webinarer 

 

Får I udnyttet mulighederne i Microsoft Dynamics, Teams og Power Platformen? Ved du, hvordan de arbejder sammen, og kan løfte jeres salgsprocesser, så I kan aktivere langt flere medarbejdere og sikre en bedre bundlinje?

 

Over 3x30 minutter, kan du få den viden, der skal til. Vi viser dig, hvordan I kan udnytte de værktøjer, I allerede har til rådighed. Det kommer til at handle om samarbejde, ekstern dialog og indsigt. Vi tager udgangspunkt i det, vi er bedst til: Microsofts platforme, og hjælper dig med at få endnu mere ud af Dynamics, Teams og Power Platformen.

 

SE FØRSTE DEL NU

 

få direkte besked om kommende events

 

Husk at du kan tilmelde dig vores nyheder og få direkte besked om kommende events!

 

Med mellemrum inviterer vi til forskellige arrangementer, der alle har til formål at inspirere dig til at løfte din forretning. Ca. en gang om måneden vil du også høre fra vores Partner, Peter Østergaard, der er én af de helt store kilder til inspiration i Delegate. Han deler ud af det indhold, han lader sig inspirere af, det der rør ham, og det der gør ham klogere.

  

;