EVENTS

Kommende events hos Delegate og vores samarbejdspartnere

 

Seminar: Optimer dine HR processer

23. oktober i Århus og 25. oktober i Virum

 

Kom til formiddagsseminar og bliv klogere på mulighederne for at arbejde smartere, spare tid og efterleve GDPR i et HR perspektiv.

 

Vi kommer godt rundt om forretningsfordelene, og dykker ned i WorkPoint 365, hvor I kan samle alle processer og personaledata i ét brugervenligt system.

 

Læs mere og tilmeld

 

SEMINAR: styrk din kørende serviceforretning

1. november i Århus og 6. november i Virum

 

Kom til Field Service seminar og gør dig klar til at arbejde smartere i hele serviceorganisationen!

 

Bliv klogere på, hvordan Dynamics 365 til Field Service styrker fundamentet for jeres kørende serviceforretning. Vi kommer hele vejen rundt om foretningsfordelene, og ser på, hvordan systemet erstatter de håndholdte processer, når arbejdsordre skal oprettes, planlægges og følges op på.

 

LÆS MERE OG TILMELD

 

 

SEMINAR: Kunde 360 - fra bunker af data til konkret handling

13. november i Virum og 15. november i Århus

 

Har I også bunker af data? Kunne I også være bedre til at udnytte den data? Og vil I gerne have indblik i, hvordan I går fra bunker af data til kundevendt handling?

 

På formiddagsseminaret Kunde 360 kommer vi rundt om løsninger på problematikken med data, der ikke er andet end data og som ikke giver reel værdi i forretningen.

 

Læs mere og tilmeld 

SEMINAR: kunstig intelligens i forretningen

 3. december i Virum og 4. december i Århus

 

Overvejer I at bruge kunstig intelligens til at effektivisere jeres forretning... men er I usikre på, hvordan I kommer bedst i gang? 

 

På formiddagsseminaret "Kunstig intelligens i forretningen" kommer vi godt rundt om emnet, når vores Principal AI Specialist Erik David Johnson inspirerer til, hvordan I med fordel kan tage de første skridt mod implementering af AI-drevne løsninger. Det handler om at finde de steder i jeres forretning, hvor AI kan gøre en forskel, sikre jeres datagrundlag og afprøve nogle hypoteser.

 

Læs mere og tilmeld