Field Service Workshop hos Microsoft

Field Service Workshop

Kom til Connected Field Service workshop

 

og hør HOFOR, et af landets største forsyningsselskaber, fortælle deres historie om, hvorfor de valgte at implementere Dynamics 365 for Field Service, og hvad de allerede i dag ser af resultater.

 

 

Vi får også besøg af Microsofts Globale Field Service lead - Ben Vollmer.


Det er en unik mulighed for at høre Ben Vollmers visioner for fremtiden og blive klogere på, hvilken retning Microsoft tegner. Ben byder også ind med historier om Field Service løsninger fra hele verden, som du kan lade dig inspirere af. 

 

Workshoppen afholdes i samarbejde med Microsoft i Lyngby, så det bliver 6 timer med de skarpeste inden for Field Service!

 

 

DU KAN TILMELDE DIG HER

 


 

VIL DU VIDE LIDT MERE?

 

På dagen kommer vi rundt om de teknologier, der kan gøre det langt nemmere at planlægge dagen for medarbejderne i jeres serviceorganisation.


Det gælder blandt andet IoT, Machine Learning og Augmented Reality.
 

Konkret vil du på dagen få indsigt i, hvordan I kan:
 

  •  Reducere nedetid
  •  Nedbringe omkostninger
  •  Forbedre jeres kundeservice
  •  Løse serviceopgaver hurtigere
     

Vi dykker ned i, hvordan Connected Field Service kan hjælpe din organisation med proaktivt at registrere, fejlfinde og foretage fjernløsning af problemer, før kunden er opmærksom på problemet. Målet er selvfølgelig et skifte fra omkostningstunge planlagte vedligeholdelsesplaner til forudsigende just-in-time-vedligeholdelse.

 

DET PRAKTISKE

 

Dato og tid: 9. december 2019 Kl. 08.30 – 14.30 Inkl. Frokost

Sted: Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby

 

TILMELD DIG HER