FINANS

FINANS

BRFkredit

 

XRM løsning erstatter BRFkredits mainframe løsning til håndtering og administration af mere end 1.3 millioner fysiske arkivmapper.

 

Dynamics CRM platformen blev valg fordi BRFkredit allerede benytter CRM i organisationen. Derfor var det vigtigt at løsningen overholdt en række interne retningslinjer for udvikling, ligesom det var vigtigt at det nye system kunne forbindes til BRFkredits andre systemer.

 

LÆS VIDERE

JYSKE BANK

 

Jyske Bank har taget de første skridt mod "verdens bedste digitale samarbejdsplatform". Ved hjælp af en række workshops med fokus på forskellige løsningsscenarier indenfor sikkerhed, mobilitet, filmigrering, samarbejde, vidensdeling osv. sikrer Jyske Bank sig en grundig forståelse af deres brugeres ønsker og behov forud for udviklingen af samarbejdsplatformen.

 

”Vi har store visioner med Office365 og alle de funktioner og muligheder, som Microsofts løsning giver os som koncern. Delegate har, gennem analyseforløbet og med den efterfølgende rapport, givet os det fornødne overblik til at kunne eksekvere på opgaven og sikre succes for vores brugere allerede fra første leverance.” Troels Aagaard, Leder, Interne IT Systemer hos Jyske Bank.

 

LÆS VIDERE