OFFENTLIG

OFFENTLIG

UDENRIGSMINISTERIET

 

Udenrigsministeriet er allerede nået langt i deres digitale transformation. Delegate har blandt andet hjulpet ministeriet med:

  • PERSONALISERET PORTALMålrettet og tilpasset kommunikation letter medarbejdernes adgang og samler alle væsentlige oplysninger ét sted.
  • EKSTRANETUdenrigsministeriets nye ekstranet har gjort det meget lettere at søge i uklassificeret EU-information.
  • Automatiseret workflow: Sikrer udsendelsen af den rette Danida rådgiver til udviklingsprojekter i Danida regi.
  • HR-SYSTEM: Fra flaskehals til intelligent adgang - prisvindende system.

 

 

ENERGITILSYNET

 

Energitilsynets indberetningssystem ENAO er udviklet af Delegate og har gjort det muligt på en let måde at forene indberetninger fra elnetselskaber og varmeværker i en samlet elektronisk form.

 

ENAO har gjort hverdagen lettere for Sekretariatet for Energitilsynet blandt andet fordi, det ikke længere er muligt at indskrive forkerte tal eller enhedsnavne. Dette har fjernet risikoen for fejl i indberetningerne og behandlingen af dem.

 

LÆS VIDERE

KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

 

Forsyningssekretariatet fik lettet deres arbejde med indberetningssystemet VandData, som hjælper med at sikre forbrugerne rimelige priser på vand og vandforsyning.

 

Delegate var hurtige til at forstå, hvad det var, systemet skulle kunne. Alle de forskellige funktionaliteter – hvilke løsninger der gav mening. Det har de været rigtig gode til at sætte sig ind i. Det, at konsulenterne sad herude, gjorde også en stor forskel..." Susanne Palmelund Mikkelsen, projektleder hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. 

 

LÆS VIDERE