ORGANISATIONER

ORGANISATIONER

FINANSFORBUNDET

 

Digitalt karriereunivers, med karriereafklarende øvelser og muligheden for at lave en karriereplan, nuancerer og styrker dialogen mellem medlemmerne og Finansforbundets konsulenter.

 

”Finansforbundet står med, Worklife Investment Universe, styrket i forhold til at støtte medlemmerne i at udvikle deres kompetencer og arbejdsliv, så de fortsat er sikret en plads på det finansielle, eller øvrige arbejdsmarked. Udviklingen af det digitale univers var derfor et meget vigtigt projekt for os.”  Jesper Randbæk Christensen, Senior Projektleder hos Finansforbundet.

 

LÆS VIDERE

Eksport kredit fonden


På baggrund af EKFs analyse "Vi vinder på viden – et oplæg om videnstrategi for Eksport Kredit Fonden", var det nødvendigt at gentænke informationsstrukturen i organisationen.

 

Organisationens gamle systemer understøttede kun meget rigide strukturer og var vanskelige at søge information i. Derfor var der brug for etablering af en ny virksomhedsportal.

Kravene til den kommende virksomhedsportal var at:

  • Viden blev tilgængelig på tværs af afdelinger
  • Samarbejde kunne foretages på tværs af afdelinger
  • Arbejdsrutiner for videndeling understøttedes i forbindelse med lagring af viden fra gruppemøder, mødereferater, rapporter, e-mails og personlig kontakt.

LÆS VIDERE