TRANSPORT

TRANSPORT

J. LAURITZEN

 

J. Lauritzen fik en IoT løsningen, som kombinerer cloud og Business Intelligence via satellit forbindelse, og som giver rederiet lettere overblik over deres flåde og dens bevægelser. 

 

Den helt store fordel for J. Lauritzens Performance Management afdeling er at de med IoT løsningen modtager løbende opdateringer på skibenes tilstand. Med et integreret Business Intelligence (BI) værktøj betyder det hurtigere responstid i forhold til at hjælpe skibenes besætninger med at optimere skibenes performance.

 

LÆS VIDERE

 

DANSKE FRAGTMÆND 

Danske Fragtmænd har optimeret deres HR med en moderne HR-platform, der ikke alene sikrer, at de lever op til GDPR, men også effektiviserer arbejdsgange og frigiver tid!

 

HR løsningen er baseret på WorkPoint 365, og har gjort Danske Fragtmænd i stand til at bryde med omstændige og tunge processer i SharePoint. De har nu implementeret et system, som hjælper med at systematisere HR-administrative opgaver, dokumenter og kontrakter i et sikkert, hurtigt og moderne format direkte fra Office 365. Resultatet er en lettere hverdag for HR-medarbejderne i Danske Fragtmænd

 

LÆS VIDERE

 

 

BANEDANMARK

 

Banedanmark fik extranet med integration til eksisterende sags- og dokumenthåndteringssystem. En særlig udfordring var sikkerheden i systemet, da en central del af portalen netop var muligheden for at give eksterne brugere adgang.

 

"Brugen af Baneprojekt er meget større, end vi havde forventet, da vi startede projektet. Brugsmønsteret er enormt. Forretningen har taget det til sig, og de kommer med alverdens krav og forslag, fordi de synes, det er fedt. Og det er jo rigtig godt." Ulla Simon, Banedanmark

 

LÆS VIDERE