TRANSPORT

TRANSPORT

J. LAURITZEN

 

J. Lauritzen fik en IoT løsningen, som kombinerer cloud og Business Intelligence via satellit forbindelse, og som giver rederiet lettere overblik over deres flåde og dens bevægelser. 

 

Den helt store fordel for J. Lauritzens Performance Management afdeling er at de med IoT løsningen modtager løbende opdateringer på skibenes tilstand. Med et integreret Business Intelligence (BI) værktøj betyder det hurtigere responstid i forhold til at hjælpe skibenes besætninger med at optimere skibenes performance.

 

LÆS VIDERE

 

DANSKE FRAGTMÆND

 

Danske fragtmænd startede deres digitale transformation med et nyt CRM system, der både har løftet serviceniveauet og gjort en verden til forskel for det interne samarbejde.

 

”Vi synes stadig, vi er i begyndelsen af processen med at implementere CRM i organisationen, men når det er sagt, så har vi allerede set imponerende resultater.” Anette Lagerstorff, Kundeservicechef hos Danske Fragtmænd.

 

LÆS VIDERE

 

 

BANEDANMARK

 

Banedanmark fik extranet med integration til eksisterende sags- og dokumenthåndteringssystem. En særlig udfordring var sikkerheden i systemet, da en central del af portalen netop var muligheden for at give eksterne brugere adgang.

 

"Brugen af Baneprojekt er meget større, end vi havde forventet, da vi startede projektet. Brugsmønsteret er enormt. Forretningen har taget det til sig, og de kommer med alverdens krav og forslag, fordi de synes, det er fedt. Og det er jo rigtig godt." Ulla Simon, Banedanmark

 

LÆS VIDERE