KARRIERE

KARRIERE I DELEGATE

 

Vi søger altid nye kollegaer til vores kontorer i Virum, Aarhus og Aalborg. Du kan læse alt om hvad der gør Delegate unik, hvad du kan forvente som medarbejder hos Delegate, og hvilke stillinger vi søger besat netop nu.

 

Er der ikke lige et stillingopslag der passer på dig, så send os en uopfordret ansøgning - vi søger altid efter de dygtigste udviklere og forretningskonsulenter i markedet. 

Ledige Stillinger

Er du interesseret i at få besked, når vi publicerer nye stillinger?

Så tilmeld dig vores jobagent her

  

 

Kåret til Danmarks bedste IT-arbejdsplads i 2013, 2014, 2015 og 2016!

 

 

DELEGATE: a Great place to work

 

Det er ikke for ingenting, at vi kalder os Danmarks bedste IT arbejdsplads. Vi har vundet "Great Place to Work" prisen (af flere omgange), og er stolte af det. Vi bliver aldrig de største, men det skal vi heller ikke, for det der gør Delegate unik, er vores fælles passion, vores sammenhold og vores størrelse.

”Vi bruger mange kræfter på at finde de rigtige medarbejdere. Så det giver kun mening at gøre alt for, at de møder glade på arbejde og kan yde deres bedste. ”
- Direktør hos Delegate, Peter Østergaard

KONTAKT OS 

 

Vi har altid tid til en snak. Det gælder, uanset om du er kunde eller søger job. Send os en e-mail ved at udfylde formularen nedenfor, eller ring til os på: 45 82 82 82  

 • VIRUM

  Hummeltoftevej 49

  2830 Virum

  Tlf 45 82 82 82

  CVR nr. 29772843

 • ÅRHUS

  Søren Frichs Vej 36G

  2. sal

  8230 Åbyhøj

 • AALBORG

  Novi

  Niels Jernes Vej 10

  9220 Aalborg Ø

;