Great Place to Work

GReat place to work

Great Place to Work

 

Vi har deltaget i Great Place to Works (GPTW) arbejdspladsundersøgelse siden 2013. Fra 2013-2016 blev vi kåret som Danmarks bedste IT-arbejdsplads. I 2017 blev vi nr 2 men til gengæld nr 10 på listen over Europas Bedste Arbejdspladser og i 2019 nr 3. Vi deltager igen i 2020

 

Undersøgelsen består af to dele: et spørgeskema til medarbejderne og en kulturprofil som udarbejdes af vores People & Culture. Undersøgelsen rummer 5 dimensioner:

 

  • Troværdighed
  • Respekt
  • Retfærdighed
  • Stolthed
  • Fællesskab

Vi har hvert år haft stort udbytte af feedbacken fra medarbejderne samt af arbejdet med kulturprofilen. Det er et af vores værktøjer til at opnå vores mål: Vi vil skabe rammerne for, at vores ledere og medarbejdere hver dag kan leve og opleve vores værdier - både internt og eksternt.

 

Vi er meget stolte af og glade for, at vi hver eneste år har placeret os i toppen af GPTW feltet, både blandt it-arbejdspladserne og i det samlede felt. De virksomheder som deltager i GPTW, er alle virksomheder som har valgt at gøre en indsats for at udvikle deres arbejdsplads og som samtidig er villige til at give deres medarbejdere en kanal til at vurdere virksomhedens rammer, ledelse og kultur. Det er derfor et stærkt felt at placere sig i.

 

Læs mere om GPTW her.