Hvorfor Delegate

OM DELEGATE

Værdier - kultur - socialt - sundhed 

 ...og alt det andet der er vigtigt.

 

Hvad er vigtigt for dig i forhold til dit arbejde? Er det faglighed og de bedste kollegaer i branchen? Er det rum og tid til kreativitet og personlig udvikling? Måske det er fokus på sundhed og balance mellem arbejde og familieliv.

 

Hos Delegate får du det meste... og er der noget vi har overset, så tager vi også hånd om det.  

 

VORES VÆRDIER

 

Delegate bygger på:

 

Nærvær: Vi ønsker et tæt samarbejde med kunden. Det sker blandt andet ved, at vi altid arbejder agilt og udvikler løsningerne ude hos kunderne.

 

Gensidighed: Vi udvikler løsningerne i fællesskab med kunden. Det skaber en synergi, hvor 1+1 giver 3.

 

Anerkendelse: Vi stræber efter kontinuerligt at levere løsninger af meget høj kvalitet og have lange relationer til vores kunder.

 

Kultur

 

Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere, der får rum og tid til kreativitet, samt personlig og faglig udvikling.

 

Delegate blev grundlagt på et ønske om at samle de dygtigste konsulenter i branchen, der sammen med vores kunder kan skabe de bedste løsninger på markedet. Derfor er kulturen præget af meget ambitiøse medarbejdere og stor faglig kompetence. Strukturen hos Delegate er flad, omgangstonen venskabelig, og alle kender alle.

 

Hos Delegate har vi fokus på vores medarbejdere og sætter en ære i at skabe de bedste rammer – både fagligt, socialt og økonomisk.

Company friday

 

Hos Delegate vil vi være tæt på kunderne, og løsningerne udvikles ikke på kontoret, men ude hos den enkelte kunde. Derfor har vi stort fokus på at skabe nogle rammer, der holder sammen på virksomheden gennem sociale og faglige arrangementer.

 

Det sker blandt andet gennem vores “Company friday”, som afholdes hver tredje måned. Her mødes alle ansatte en hel dag, og deler viden om faglige emner, og bliver opdateret på udviklingen i Delegate.

Sundhed

 

Fordi vi er så glade for vores medarbejdere, er det vigtigt for os at passe rigtig godt på dem. Men også at de passer på sig selv.

 

Vi tilbyder derfor gode muligheder og støtter op om, at de kan passe på deres sundhed og velbefindende. Vi har fx en løbeklub, træningsfaciliteter og massageordning.

Work-Life Balance

 

Selvom både det faglige niveau og ambitionerne er tårnhøje, har vi hos Delegate stort fokus på work-life-balance.

 

Mange af vores medarbejdere har en alder, hvor det er naturligt at stifte familie – og det skal der selvfølgelig være plads til. Derfor har vi fleksible arbejdstider, og børn er velkomne på kontoret, hvis det en dag kniber med at få pasningen på plads.

 

Desuden har vi flere årlige arrangementer for ansatte og deres familier.