Karrieremodel

KARRIEREMODEL

HVORDAN ER ET KARRIEREFORLØB HOS DELEGATE?

 

Som medarbejder hos Delegate følger du en karrieremodel, der sikrer dig kontinuerlig efteruddannelse og personlig udvikling.

 

Alle vores medarbejdere arbejder i kundeteams. Det sikrer et tæt sammenhold med dine kollegaer, hvor sparring og kompetencer er i fokus, samtidig med at viden om vores kunder holdes intakt.

 

Se hvordan Delegates karrieremodel er bygget op lige her:

Associate Consultant

 

Bliver du ansat som studerende eller nyuddannet med op til 1-2 års erfaring, får du titel af Associate Consultant.

 

Dit fokus vil være at styrke dit kendskab til vores teknologier, samtidig med at du vil indgå som et fuldgyldigt medlem af teamet. Dette betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er tid og plads til at lære. Forskellen ligger i, at du altid vil få opgaver, som bidrager til den samlede løsning. Du vil i stigende grad få selvstændigt ansvar for opgaver. Når du er færdig med din uddannelse, kan du selvfølgelig fortsætte hos os på fuldtid.

 

 

 

 

CONSULTANT

 

Vores Consultants har en grundig erfaring med mindst én af vores hovedplatforme. De har selvstændigt opgaveansvar og kan lige så vel som Solution Provideren eller Senior Consultants stå for at fremlægge og rådgive kunden.

 

Det er faktisk en selvfølge i Delegate, at alle får selvstændigt ansvar. Vi synes ikke, det giver mening at ansætte dygtige folk, for så at holde dem i snor.

senior consultant

 

En Senior Consultant har et grundigt overblik over sin valgte teknologi. De kan derfor sikkert estimere delprojekter og være ansvarlig for samarbejdet med kunden om disse.

 

Delegates Senior Consultants har erfaring med at præsentere teamets løsninger direkte til kunden.

Manager

 

Managers er ansvarlige for projekternes succes hos kunderne. De refererer til kundens projektledelse og har det daglige ansvar for det eller de projekter, der leveres hos en kunde.

 

Alle Managers i Delegate har erfaring med salg, estimering og leverance af projekter. Managers har typisk ledelsesansvar for en eller flere Consultants/Associate Consultants på deres projekter.

principal consultant

 

Principal Consultant er en meget erfaren konsulent med 10+ års erfaring. Denne erfaring bruger han/hun til at kunne tale med både ”forretningen” og IT, og til at forstå og forklare den forretningsmæssige effekt og værdi, som Delegate løsninger kan give.

 

Principal Consultants har budgetmål og skaber gennem deres grundige og brede viden forretning til Delegate på tværs af Delegates leveranceområder.

Solution Provider

 

Solution Provideren er ansvarlig for hele leverancen, refererer til kundens ledelse og har det strategiske overblik over hele projektet.

 

Alle Solution Providere i Delegate er seniorkonsulenter med mange års erfaring med store projekter. Vores Solution Providere er rygraden i vores teamstruktur.