DET moderne intranet

samarbejdsplatformen

 

Understøtter jeres intranet virksomhedens definerede mål? Og er Intranettet med til at løse organisatoriske udfordringer?

 

Det er nemlig præcis hvad det moderne cloud intranet kan!

 

Vores vision for det moderne intranet er, at det skal være mobilt og facilitere samarbejde. For det er netop på disse områder, at medarbejdere i dag udfordres.

 

Medarbejdere anno 2018 skal konstant være omstillingsparate, og have let ved at tilegne sig ny viden og nye arbejdsopgaver, og det er her, det moderne cloud intranet – samarbejdsplatformen – finder sin berettigelse, og kan skabe værdi langt ud over et traditionelt intranet med frokostmenu, massagetider og nyheder.

HVAD KAN et moderne intranet?

 

Et moderne intranet er selvfølgelig bygget i skyen som et cloud intranet. Det er en samarbejdsplatform og et helt centralt element i den digitale arbejdsplads. Det er platformen, der giver jeres medarbejdere al den målrettede information, de har behov for, og samtidig indgangen til jeres digitale samarbejdsværktøjer.

 

Det er således et sted medarbejderen kan søge og dele viden, se hvad andre arbejder med, og bidrage til og lære af kollegaers arbejde. Det er altså ikke blot et sted, medarbejderne modvilligt skal besøge hver morgen for at komme på internettet.

 

Ved at tænke jeres klassiske intranet om til en samarbejdsplatform, kan I således med simple midler løfte den samlede værdi af jeres interne kommunikation. Det kan I fordi et Office 365 baseret cloud intranet, blandt andet har følgende fordele og værktøjer, der styrker internt samarbejde:

 • SharePoint: Fundamentet og serverplatformen, der blandt andet giver mulighed for:

  • - Fildeling så flere medarbejdere kan arbejde i det samme dokument samtidig, og altid har adgang til den nyeste version.
  • - At målrette informationen fra ledelsen mod den enkelte medarbejder
  • - Struktureret søgning i al information, så alle hurtigt kan finde det relevante dokument/information
 • OneDrive: Sikker deling af dokumenter både internt i organisationen og eksternt med samarbejdspartnere.

   

 • Teams: Enkelt samarbejde på tværs af afdelinger i lukkede grupper med deling og adgang til dokumenter, chat og direkte adgang til relevante systemer som eks. Planner i hvert team.

 • DelveViser medarbejderen det mest relevante indhold, baseret på hvem de arbejder mest sammen med.

Målbart så I kan optimerE 

 

Vidensdeling og stærk intern kommunikation er en væsentlig del af en veldrevet og profitabel forretning, og her kan det moderne cloud intranet gøre en verden til forskel.

 

Det kan det blandt andet, fordi I kan måle på brugen af platformen, og få et visuelt overblik over samarbejdet i organisationen på tværs af afdelinger, funktioner og geografi. Det betyder, at I let kan se, om der er afdelinger eller roller, der ikke arbejder sammen, selvom det ville være hensigtsmæssigt. Det kan lyde banalt, men være sund forretning at sikre godt samarbejde.

 

 

...Og så lige et par gode tip

 • Vores generelle anbefaling er at implementere et Office 365 intranet uden for mange tilpasninger og 3. parts løsninger.

   

  På den måde sikrer I, at jeres Intranet virker med alle de standard mobile apps og opdateringer, som Microsoft kommer med på Office 365 (i 2017 var det mere end 350).

   

   

 • Lad dig inspirere af Hempel, en stor global spiller inden for skibsmaling, som er en af de virksomheder, der allerede nyder godt af det moderne intranet. Læs historien om Hempel her.

 • Samarbejdsplatformen skal være et middel til at nå målsætningen for jeres overordnede strategi og ikke målet i sig selv!

   

  Nøglen til succes er, at projektet forankres i mere end blot kommunikationsafdelingen – IT, forretningsudvikling og ledelsen bør være med fra start og definere målet og rammerne for jeres nye intranet.

ER I KLAR TIL DET MODERNE INTRANET?

 

Delegate har stor erfaring med implementering af samarbejdsplatformen som det moderne intranet. Løsningerne bruges i dag af virksomheder fra 500 til godt 25.000 medarbejdere. 

 

Send os en mail, og lad os hjælpe jer godt på vej med visionen for netop jeres samarbejdsplatform. Vi har fokus på jeres forretningsstrategiske mål, så samarbejdsplatformen bliver alt det, I ønsker og et værdifuldt værktøj til at styrke hele forretningen.