HR-Management

Medarbejderfokus med klare processer og styr på data

 

For en HR-afdeling, der ofte er en af virksomhedens mindste, er det afgørende at få alle processer, dokumenter og planer samlet ét sted. Det giver HR-afdelingen et langt bedre overblik, fjerner overflødige arbejdsgange og sikrer, at alt omkring den enkelte medarbejder bliver husket - hvad end det gælder ansættelse, årlige samtaler, milepæle, advarsler eller noget helt femte. Det er et af de digitaliseringsprojekter, der meget hurtigt giver et effektivitetsafkast og sikrer, at I også på medarbejdersiden har styr på data og efterlever persondataforordningen (GDPR).

 

Med WorkPoint 365 kan vi hjælpe jer med at sætte HR i system og samle alle relevante dokumenter ét sted… Og fordi vi ved, at det er strukturen og overblikket, der gør den helt store forskel på den lange bane, vil det overordnede mål for HR-optimering altid være at simplificere arbejdsgange og sikre de overordnede processer. Det nøjagtige design og funktionaliteten i systemet, afhænger til gengæld af jer.

En professionel og effektiv HR-løsning

 

WorkPoint 365 er et systematiseret værktøj til HR-styring, der giver overblik over alle igangværende HR-opgaver og processer. Med WorkPoint 365 er det nemt for HR-afdelingen at oprette, vedligeholde, gemme og genfinde dokumenter på en medarbejdersag. 

 

HR-afdelingen kan løbende ajourføre medarbejderkompetencer, kurser, certifikater, medarbejder CV, kørekort, ansættelsesdokumenter, afskedigelsesdokumenter, lægeattester mv. på en medarbejdersag.

 

Hvad får du med HR-værktøjet fra WorkPoint?

 

  • Det komplette overblik samlet i ét brugervenligt system

  • Et system, der er integreret i Office 365, så du nemt kan gemme mailkorrespondance og dokumenter fra Outlook, Word, Excel m.m

  • HR processer, der understøtter persondataforordningen (GDPR)

  • Automatiserede processer, politikker og rettigheder, der sikrer styring og korrekt brug af data

Automatiserede processer

 

Med WorkPoint 365 bliver komplekse processer simple. I får automatiseret en række processer, der blandt andet sikrer at opsagte medarbejdere slettes efter 3 måneder, at bestemte dokumenter kun opbevares den tilsigtede tid, og at medarbejderen og dennes leder indkaldes til MUS samtaler.

 

Rettigheder bliver automatisk sat i systemet, således at den enkelte medarbejder, leder og HR-ansvarlige får det rette indblik i en medarbejdermappe.

 

 

Skal vi hjælpe din HR-afdeling med en professionel og effektiv løsning?

 

Send os en mail eller ring på 45 82 82 82, hvis I vil have en snak om jeres HR løsning.