Kontraktstyring

kontraktstyring

Fordelene ved et skræddersyet kontraktstyringsprogram

 

I mange virksomheder er der ofte problemer med at bevare overblikket... og med mange kontrakter bliver det blot endnu sværere. Ved hjælp af smart kontraktstyring kan I let danne jer et overblik over alle kontrakter, hvilke aftaler der er indgået, og hvornår de udløber.

 

Kan du nikke genkendende til udfordringer med:

  • At finde en given kontrakt

  • At forny eller opsige en kontrakt i tide

  • At skabe det fulde overblik over kontraktportefølje for en given leverandør

  • At vide præcis, hvilke kontrakter en bestemt komponent/partner indgår i

  • At kunne dokumentere korrespondance

  • At sikre, at I overholder egne processer og datadisciplin

Så kunne digitaliseret kontraktstyring være lige præcis det, du søger.

 

Der er mange fordele forbundet med at digitalisere sin kontraktstyring, og du vil opleve, at arbejdsgange bliver mere effektive, mens det indgående overblik danner et godt beslutningsgrundlag. Overblik fordrer effektivitet, og det kan alt sammen opnås ved at samle organisationens kontraktportefølje i ét søgbart system, hvor der kan være indlejret muligheder for rapportering, personlig startside og sikker adgang fra mobil eller tablet.

 

Hos Delegate tilbyder vi en skræddersyet løsning bygget på WorkPoint 365 og SharePoint. Det betyder, at vores digitale kontraktstyringsprogram arbejder sammen med resten af jeres Microsoft-løsninger.

Værdiskabende kontraktstyring giver overblik

 

Med kontraktstyring bygget på SharePoint og WorkPoint 365 får du en række standardfunktionaliteter til understøttelse af centrale kontrakthåndteringsprocessor der giver overblik, enkelhed og effektivitet.

 

Ved hjælp af dokument- og kontraktstyring kan du blandt andet strømline al jeres dokumentation og korrespondance, og samle det ét sted sammen med skabeloner og procedurer. Det vil lette arbejdsbyrden, og der vil blive tid til at tænke nyt og tilføre værdi til virksomheden, fremfor at bruge unødig tid på at lede efter kontrakter og aftaler.

 

Med digital kontraktstyring kan du altså skabe et overblik over din virksomheds kontrakter og aftaler. Gennem oversigter og let adgang via hele Microsoft Office pakken, kan digital kontraktstyring hjælpe dig med at styrke forretningen og optimere bundlinjen gennem øget effektivitet.

 

Effektiv kontraktstyring kan håndtere din virksomheds kontrakter forsvarligt og reducere de risici, som din virksomhed eventuelt står over for, og samtidig kan det nedbringe nogle af de omkostninger, der ellers er forbundet med tidskrævende kontraktstyring.

 

Ved hjælp af et effektivt kontraktstyringssystem kan din virksomhed opretholde forpligtigelser og sikre optimal udnyttelse af en given aftale – alt sammen ved hjælp af skræddersyet kontraktstyring. I sidste ende er det en reel konkurrencefordel, fordi omkostninger reduceres i kraft af smart styring af jeres kontrakter og aftaler.

Hvad er jeres målsætning med kontraktstyring?

 

Mange virksomheder udskyder implementeringen af et digitalt kontraktstyringssystem, fordi det virker som en stor mundfuld. Men det behøver det langt fra at være, og vi hjælper dig fra start til slut.

 

Forud for projektet, kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser. Gør det derfor klart, hvad det er, I ønsker at bruge kontraktstyring til. Nogle ønsker primært at bruge det til dokumentation og rapportering, mens det for andre er essentielt, at det nye system til kontraktstyring kan integreres med eksisterende systemer.

 

For at få mest muligt ud af kontraktstyring er det også vigtigt, at I løbende justerer organisationen, så den understøtter processen for håndtering og styring af kontrakter. På den måde vil I opleve at få mest muligt udbytte i organisationen.

ER I KLAR TIL AT DIGITALISERE JERES KONTRAKTSTYRING?

 

Send os en mail, og lad os hjælpe jer godt på vej med visionen for jeres kontrakstyring. Vi har fokus på jeres forretningsstrategiske mål, så kontraktstyringssystemet bliver alt det, I ønsker og et værdifuldt værktøj til at styrke forretningen.