PMO

Projektstyring - PMO

Projektstyringsværktøj, der giver overblik over alle dine projekter

 

Mangler jeres PMO afdeling (Project Management Office, eller på dansk projektkontoret) overblik over alle igangværende og fremtidige projekter?

 

Det kan afhjælpes med et projektstyringsværktøj, der kan hjælpe med at ensrette metoder og processer, og udvikle skabeloner og værktøjer til eksekvering af projekter. Derudover kan projektstyringsværktøjet bidrage til at skabe overblik over alle projekter og deres fremdrift, ligesom det er et værdifuldt værktøj, når der skal rapporteres til ledelsen.

 

Med et projektstyringsværktøj har du mulighed for at få et dybdegående indblik i status, fordi der skabes et procesoverblik over alle igangværende projekter.

Projektstyring med håndtering af projekter og planlægning

 

Ved hjælp af projektstyringsværktøj kan du være sikker på at styre uden om nogle af de faldgruber, der kan være, når man har gang i flere eller større projekter. Med professionelt projektstyringssoftware kan I:

  • Skabe struktur og overblik over projekter

  • Øge fremdrift i projekter og undgå uklare arbejdsgange

  • Undgå at spilde tid på at samle og dele information om eventuelle projekter

  • Håndtere kompleksiteten i store projekter

  • Undgå typiske udfordringer med sammenfaldende begivenheder, planlægning og generel håndtering af usikkerheder

Ved hjælp af et digitalt projektstyringsværktøj kan I altså bruge tiden mere konstruktivt. I undgår kort og godt en lang række manuelle processer, som det digitale projektstyringsværktøj overtager.

Kom sikkert og nemt igennem hele projektforløbet

 

Med Delegates Best Practice template til PMO projektstyring kommer I hurtigt fra start. Delegates Best Practice er funderet i erfaringer fra tidligere PMO løsninger og bygger på udnyttelse af teknologierne i WorkPoint, PowerBI og SharePoint. Det giver jer et sikkert og effektivt udgangspunkt for det endelige projektstyringsværktøj. Vi tager udgangspunkt i en iterativ proces under implementeringen og i vil meget hurtigt få et godt over løsningens opbygning og den endelige løsning.    

 

Vores projektstyringsværktøj indeholder prædefinerede templates, der nemt og sikkert hjælper jer med eksempelvis automatisk opgaveinddeling, detaljeret processtyring, template bibliotek, risici, dokumentation, mails og overblik… kort sagt alt i igennem hele projektforløbet.

 

Herudover er der via et PowerBI plug-in mulighed for at danne et professionelt og intuitivt indblik i økonomiske såvel som projektorienterede mål på et yderst detaljeret niveau, der tager en stor del af arbejdsbyrden fra PMO.

Brugervenligt og intuitivt projektstyringssoftware

 

Med vores Best Practice og WorkPoint får du også et brugervenligt og intuitivt projektstyringsværktøj, som er naturligt integreret i brugerens dagligdag som fx office pakken, Outlook samt browser. Brugeren kan faktisk lave meget af sin daglige projektstyring via Outlook. 

 

Ved hjælp af projektstyringsværktøjet får I styr på jeres processer og økonomi, så I kan skabe struktur og transparens, og i sidste ende optimere den måde, I arbejder på. Samtidig sikrer højere effektivitet, at I får frigjort tid, som kan bruges på innovation og afsøgning af nye markeder, projekterer og muligheder.

 

Med Delegates projektstyringsværktøj kan I altså sikre virksomheden optimal drift og bruge tiden på vigtigere ting!

 

Klar til næste skridt? BOOK EN DEMO

 

Vi er klar til at komme ud og vise dig fordelene ved Delegates Best Practice template. Book en demo i formularen nedenfor, så ringer vi og finder et tidspunkt der passer!