Sagsstyring

SAGSSTYRING

STYR PÅ ALLE SAGER - HELT ENKELT

 

Når vi taler digitalisering af sagsstyrring, er det kort og godt målet, at opnå en høj ensartet kvalitet i sagsbehandlingen. Med digital sagsstyring er det langt nemmere at opnå effektiv sagsbehandling med dokument- og mailhåndtering på tværs af organisationen.

 

Sagsstyring er uden tvivl et område der volder frustrationer for mange organisationer og som I måske også, med endda meget store fordele, kan digitalisere. Ved at samle al information på en given sag - her taler vi om al korrespondance, dokumenter, stamdata, håndtering af klager mv - kan I effektivisere rutineopgaver og sikre, at fastdefinerede procedurer overholdes gennem hele sagsforløbet. Det skaber de bedste mulige rammer for jeres medarbejdere og sikrer, at I altid lever op til fastlagte krav og kan fremskaffe præcis dokumentation til myndigheder.

 

Den optimale platform til sagsstyring skal selvfølgelig tilpasses jeres unikke behov, men generelt er det vores erfaring at en lille række features er med til at gøre den helt store forskel:

-          E-mail arkivering på sag sikrer hele korrespondancen

-          Skabelonbibliotek og versionsstyring kvalitetssikrer alle standarddokumenter

-          Effektiv journalisering giver sikkerhed for det store overblik over livsforløbet på en sag

-          Stadiestyring sikrer kvaliteten af hele sagsforløbet så intet bliver overset eller glemt

-          Automatisk og intelligent metatagging sparer medarbejderen tid

-          Søgefunktion gør det let at fremsøge al historik på en sag

 

Alle disse features og flere til, ligger i 3-partsløsningen WorkPoint365, som vi altid bygger vores sagsstyringsplatforme på. Du kan blive meget klogere på WorkPoint 365 lige her.