Sales Excellence

Vejen til Sales Excellence

er lagt Med et værktøj, der bygger bro mellem LinkedIn og Microsoft Dynamics 365

Med Microsoft Relationship Sales kan du nedbryde siloer, genopfinde produktivitet og klæde dit salgsteam på til succes ved at forene relationship management (CRM) og social networking (LinkedIn).

 

Men hvorfor arbejde med endnu et værktøj, og hvorfor lige Microsoft Relationship Sales?

  • Fordi Relationship Sales ikke er endnu et værktøj, men en bro mellem LinkedIn og Dynamics 365 - værktøjer du med stor sandsynlighed allerede benytter i dit salgsarbejde.

  • Fordi dagene hvor kold-kanvas var effektivt er forbi, og du har brug for målrettet at kunne identificere beslutningstagerne hos potentielle kunder. 

  • Fordi Relationship Sales serverer den viden, du kan finde på dine kontakter i LinkedIn direkte i Dynamics 365, og gør dit opsøgende arbejde mere enkelt.

  • Fordi du kan flytte dine "connections" til relationer og engagere potentielle købere med målrettet indhold. 

Det får du med Microsoft Relationship Sales:

  

Adgang til data fra LinkedIn direkte i Dynamics 365

 

  • Gennem dit eget og dine kollegaers netværk, får du hurtigt og let overblik over nøglemedarbejdere hos de virksomheder, du gerne vil i kontakt med – direkte i Dynamics 365.

En varm introduktion til beslutningstagere hos potentielle kunder

 

  • Med adgang til LinkedIns netværk på mere end 500 millioner brugere, har du rig mulighed for at blive introduceret til de rette beslutningstagere gennem dit eller dine kollegaers eksisterende netværk. En varm introduktion vil til enhver tid slå telefonopkaldet til en person, der aldrig har hørt om dig.

Mulighed for at pleje hele dit netværk med relevant indhold

 

  • At have de rette kontakter hos de rette kunder – og pleje disse på den bedst mulige måde, er afgørende for de fleste sælgere. Med Relationship Sales sikrer du, at dit netværk bliver plejet med guldkorn, de kan bruge i deres arbejde.

Serveret nye leads baseret på intelligente vurderinger 

 

  • Nye leads bliver sendt direkte din vej gennem Sales Navigator, som ved hjælp af Machine Learning kan vurdere hvilke virksomheder og beslutningstagere, der med størst sandsynlighed er købsmodne.  

hent din guide

 

... Og kom godt i gang med Relationship Sales. Så har du allerede taget det første skridt mod en salgsproces baseret på indsigt og gode relationer til de rette beslutningstagere. Det er Sales Excellence!