Udvikling på abonnement

ABONNEMENT PÅ UDVIKLING AF DIGITALE LØSNINGER

 

Med et abonnement på udvikling af digitale løsninger får du dit eget udviklingsteam og fleksibel adgang til specialister inden for AI, IoT, Azure, Dynamics 365 og Office 365.

 

Uanset jeres størrelse, bliver vi et ekstra ben i IT-teamet: Et hold af specialister, der støtter op om jeres indsats, og bidrager med den specialistviden og ekspertise, I ikke kan have in-house.

 

Delegates agile udviklingsmetode giver dig kort sagt mulighed for at udvikle nye digitale løsninger lynhurtigt og udføre løbende brugervalidering, så du sparer tid og penge på at udvikle forretningsværdi. Det kan vi fordi, vi har skarpt fokus på værdiskabende aktiviteter, selvkørende teams, løbende gevinstrealisering og modning af produktet i tæt dialog med dig og dine brugere.

 

FORDELE VED et specialiseret udviklingsteam

 

  • Kortere time to market: Du styrker din konkurrenceevne og får evnen til at reagere lynhurtigt på nye krav og ønsker fra dine kunder.

  • Hurtigere reaktion på nye trusler: Du får udviklingskompetencer, så du hurtigt kan tilpasse dig og forsvare dine markedsandel mod konkurrenter eller nye rivaler med nye forretningsmodeller.

  • Innovation: I kan gå forrest med innovative løsninger og disrupte markedet før jeres konkurrenter. Innovation er en disciplin der kræver indsigt og vilje til at justere metoder og mål. Men det kræver samtidig specialister, der forstår at udnytte teknologier.

 

DIT EGET TEAM af specialister i cloud softwareudvikling

 

Du behøver ikke selv være ekspert i design thinking, agile, scrum eller nogle af de andre udviklingsmetoder for at kunne udvikle digitale løsninger sammen med os.

 

Vi tager dig i hånden hele vejen fra idé til design, udvikling og drift af digitale løsninger i skyen.

 

Vi sørger for at din produktansvarlige bliver ordentligt introduceret og trænet i moderne agile udviklingsmetoder og værktøjer, så du kan fokusere på at udvikle og drive din forretning.

VI HAR FJERNET KOMPLEKSITETEN VED SOFTWAREUDVIKLING

 

Udvikling af digitale softwareløsninger er en kreativ proces, der kræver at mange forskellige kompetencer kommer i spil på samme tid.

 

Hos Delegate kan du få dit eget team af eksperter indenfor udvikling af digitale softwareløsninger i skyen. Vi har håndplukket alle vore medarbejdere for deres specialistviden og deres evne og erfaring i at omsætte deres viden til softwareløsninger af høj kvalitet, så du kan være sikker på at komme i mål med alle dine udviklingsprojekter.

 

Cloud-teknologien udvikler sig med rivende hast, og vi følger med og uddanner løbende vores medarbejdere.

 

ABONNEMENTSTYPER

 

Dit abonnement på udvikling af digitale cloud softwareløsninger indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne omsætte dine forretningsønsker til software. Du får et køreklart udviklingsmiljø i Microsoft Azure DevOps inkl. metoder og dokumentation, et full-stack udviklingsteam og adgang til alle kompetencer. Programmer, sourcekode og dokumentation af alle de løsninger vi udvikler til dig, er din ejendom, og ligger på din egen Microsoft Azure Tenant.

 

Du kan f.eks. starte med et lille abonnement, for at afprøve om denne måde at udvikle nye digitale løsninger passer til dig og din virksomhed, og så bygge på efterhånden som behovet måtte ændre sig.

 

   

 

Må vi hjælpe jer med udvikling af innovative digitale løsninger?

 

Hvis du gerne vil høre lidt mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop jer med udvikling på abonnement, så send os en besked nedenfor eller ring til Peter Østergaard, Partner og Direktør, på 20 58 88 38.