Vidensdeling

VIDENSDELING

AL VIDEN TILGÆNGELIG FOR ALLE

 

Vidensdeling handler om at udnytte og dele al den viden der findes i organisationen. Det kan lyde så simpelt, men i virkeligheden ved vi vist alle, at der kan være enormt mange faktorer der komplicerer billedet.

 

Den største af disse er ofte; ’Hvordan ved den der skal bruge viden om X, om denne viden allerede findes i virksomheden, og i så fald, hvor?’.

 

Svaret er faktisk ret lige til… det kan det i alt fald være. Det handler selvfølgelig om, at I som virksomhed skal have samlet og indekseret al viden, data, dokumenter og historik ét sted. Et sted hvor alle medarbejdere helt intuitivt ved, at de skal søge når de skal bruge enhver slags information eller viden.

 

Fordelene ved at have kortlagt al viden og dokumentation er til at få øje på. Det skaber grobund for innovation og er med til at styrke den enkelte medarbejders potentiale, ligesom det fordrer samarbejde på tværs af afdelinger.

 

Bekymringen kunne måske være, at I ender med et informations-overflow, med alt for meget for den enkelte medarbejder at forholde sig til. Det er her vores ekspertise kommer jer til gode. Vi hjælper jer både med at samle og gøre jeres viden søgbar og tilgængelig. Ved hjælp af Artificial Intelligence (AI) sikrer vi informationssegmentering, som ganske intuitivt filtrerer informationen og sikrer, at hver enkelt medarbejder ser den information, der er relevant for lige netop ham/hende.