Field Service Community

Kom med i Danmarks første Field Service Community

Et forum for dig med ansvar for en Dynamics Field Service løsning

 

 

Formålet med Field Service Community er at skabe et forum, hvor I, der bruger Dynamics Field Service, kan diskutere erfaringer, udfordringer og muligheder. Det bliver et forum for jer, faciliteret af os.

 

Vi skyder det nye Field Service Community i gang på første Community Day den 22/10-2020. Dagen bliver afholdt i København på hotel Crowne Plaza fra 9.30-16.30. 

 

HVAD KAN DU FORVENTE AF FÅ UD AF DIT FIELD SERVICE COMMUNITY?

 

Hos Delegate skaber vi rammerne for dit Field Service Community. Du får blandt andet:

 

  • 2 årlige Community Dayshvor vi sørger for en inspirerende dag med indlæg, præsentationer og samarbejde, så I kan gå hjem og løfte jeres field service arbejde.

  • Lukket forum til vidensdelig, hvor du og de øvrige i dit Field Service Community kan dele erfaringer, dokumenter, artikler og føre en åben dialog, så I kan lære af hinandens erfaringer og bidrage til hinandens udvikling.

  • Adgang til indsigt og specialistviden. Som facilitator deler vi naturligvis ud af vores bedste råd i jeres Field Service Community. Vi deler vores viden og vil bl.a. løbende bidrage til jeres forum når der er nyheder til Dynamics for Field Service, som kan have betydning for jeres forretning. 

Deltagelse i Field Service Community er gratis, men vi forbeholder os ret til at fakturere dkk 750, hvis du har tilmeldt dig en Community Day, som du ikke møder op til uden på forhånd at have meldt afbud.

 

SKAL DU VÆRE MED?

 

Tilmeld dig Danmarks første Field Service Community her. Har du spørgsmål, kan du skrive direkte til Jeanne Laisbo, Delegates Field Service Lead, på jtl@delegate.dk.

 

  

;