NYHEDER

Blue Equity investerer i Delegate A/S


Blue Equity indgår partnerskab med ledelsen i Delegate og erhverver betydelig minoritetsaktiepost i et af Danmarks fremmeste IT-rådgivnings- og konsulenthuse. Den daglige ledelse, Jakob Schou, Peter Østergaard og Thomas Quistgaard, fortsætter som væsentlige aktionærer, og Klaus Holse fortsætter som bestyrelsesformand. 

 

Læs hele pressemeddelelsen her

DELEGATE ER DANMARKS 2. BEDSTE IT-ARBEJDSPLADS 2017

 

For femte år i træk er Delegate at finde blandt de bedste IT-arbejdspladser i konkurrencen Great Place to Work. Virksomheden beviser hermed, at de, hævet over enhver tvivl, har formået at skabe og fastholde en kultur, som gør, at de får plads på sejrsskammelen år efter år.

 

Man kan nemt blive nysgerrig på, hvad det er, Delegate gør anderledes, siden de bliver ved med at ligge forrest i feltet. ”Jeg tror, det skyldes, at vi er ambitiøse med alt, hvad vi gør. Vi hviler ikke på laurbærrene, hverken når det kommer til at udvikle os som arbejdsplads eller som virksomhed. ” siger Direktør Peter Østergaard.

 

LÆS MERE

Nomineret til Microsoft Partner Awards 2017

 

Vi er stolte over igen i år at være nomineret til en Microsoft Partner Award i kategorien:

 

Digital Transformation - Empowering Employees

 

At være nomineret i netop denne kategori er fantastisk, da Delegate er kendt for at lave løsninger der effektiviserer forretningen og giver medarbejderne bedre rammer. Vi er klar til at fortælle om løsningen bag nomineringen lige om lidt! 

DELEGATE ÅBNER KONTOR I AALBORG

 

Tæt samarbejde og åben dialog med vores kunder er essentielt for Delegate. Tæt samarbejde kræver nærhed til vores kunder i Jylland, derfor åbnede vi i 2015 et kontor i Aarhus, i august 2017 også et kontor i Aalborg.

 

LÆS MERE