Om Delegate

FUNDAMENTET I DELEGATE

 

Målet med Delegate har altid været at give tilbage, at udvikle unge IT-talenter og skabe et miljø for kreativitet og udvikling – et kompetencecenter med medarbejdere, der kan, vil og trives. Det er vores fundament. Et fundament, der skaber stærke medarbejdere, der lykkes hos vores kunder. Blandt andet derfor er vi også kendt for at være én af Danmarks bedste IT arbejdspladser.

 

I alt hvad vi gør, er nærvær fundamentet for vedvarende udvikling og succes. Vores kunder skal mærke, at den værdi vi tilfører, er baseret på, at vi forstår deres forretning, vi omsætter den til IT, og vi sikrer, at løsningen bliver taget i brug. Det er vores løfte.

 

”Boutique-oplevelsen er unik. Den er præget af høj kvalitet, faglig stolthed, personlig service og sans for detaljen. Det er, hvad Delegate kan, og hvad vores medarbejdere excellerer i. Vi er et boutique konsulenthus. Vi er ikke de største, men de bedste til igen og igen at levere - med tilfredse kunder og glade medarbejdere som den helt store gevinst.”
- Jakob Schou, Adm. Direktør

DELEGATES FORRETNING

 

Hos Delegate arbejder vi med Big Data, IoT, Machine Learning, Customer Experience Management, CRM, Intranet, Digitized Workplaces og Data Driven Products & Services. Vi leverer løsninger på Microsofts platforme tilpasset jeres unikke forretning.

 

Vi sætter en ære i at forstå jeres forretning, udfordre jer, udvikle løsninger sammen med jer og sikre, at de bliver taget i brug, så I kan nå jeres mål. Vi stræber efter at overgå jeres forventninger og bevise, at vi kan gøre en forskel sammen. Det er forretningsoptimering og forretningsudvikling gennem IT. Det er fælles succes. Det er det, Delegate kan.

 

FORDI ERFARING ER VIGTIG: UDVALGT TIL MICROSOFT INNER CIRCLE 

 

Delegate er som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle - og blandt den øverste 1% af Microsofts globale netværk af Partnere. Det privilegie har vi fået på baggrund af de Dynamics løsninger, vi har hjulpet vores kunder med.

 

“Each year we recognize Microsoft Business Applications partners from around the world for delivering innovation and driving unsurpassed customer success. Microsoft is honored to recognize Delegate for their achievements this past year, their dedication to our customers, and their innovation around the Microsoft Cloud.” - Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead.

 

At være en del af Microsoft Inner Circle er en enorm ære, og det betyder kort og godt, at vores engagement hos kunderne, har givet os særlig adgang til Microsoft. Vi er derfor den danske Microsoft partner, der først får viden om ny teknologi, der kan gøre en forskel for vores kunder og deres forretning.

Få løbende inspiration FRA DELEGATE

 

Du kan tilmelde dig vores e-mailliste og få inspiration direkte i din indbakke. 

 

Med mellemrum inviterer vi til forskellige arrangementer, der alle har til formål at inspirere dig til at løfte din forretning. Ca. en gang om måneden vil du også høre fra vores Partner, Peter Østergaard, der er én af de helt store kilder til inspiration i Delegate. Han deler ud af det indhold, han lader sig inspirere af... det der rør ham, og det der gør ham klogere.