Om Delegate

FUNDAMENTET I DELEGATE

 

Målet med Delegate har altid været at give tilbage, at udvikle unge IT-talenter og skabe et miljø for kreativitet og udvikling – et kompetencecenter med medarbejdere, der kan, vil og trives. Det er vores fundament. Et fundament, der skaber stærke medarbejdere, der lykkes hos vores kunder. Blandt andet derfor, er vi også kendt for at være én af Danmarks bedste IT-arbejdspladser.

 

I alt hvad vi gør, er nærvær fundamentet for vedvarende udvikling og succes. Vores kunder skal mærke, at den værdi vi tilfører, er baseret på, at vi forstår deres forretning, vi omsætter den til IT, og vi sikrer, at løsningen bliver taget i brug. Det er vores løfte. 

 

I skal ikke blot tage vores ord for, at vi leverer løsninger, der gør en væsentlig forskel for jeres forretning. I januar 2020 har Microsoft tildelt os hele 2 partner priser, for landets bedste Microsoft løsninger i kategorierne Business Applications og Customer Succes.

 

 

 

”Boutique-oplevelsen er unik. Den er præget af høj kvalitet, faglig stolthed, personlig service og sans for detaljen. Det er, hvad Delegate kan, og hvad vores medarbejdere excellerer i. Vi er et boutique konsulenthus. Vi er ikke de største, men de bedste til igen og igen at levere - med tilfredse kunder og glade medarbejdere som den helt store gevinst. ”
- Jakob Schou, CEO

DELEGATES FORRETNING

 

Hos Delegate arbejder vi med Big Data, IoT, Machine Learning, Customer Experience Management, CRM, Intranet, Digitized Workplaces og Data Driven Products & Services. Vi leverer løsninger på Microsofts platforme tilpasset jeres unikke forretning.

 

Vi sætter en ære i at forstå jeres forretning, udfordre jer, udvikle løsninger sammen med jer og sikre, at de bliver taget i brug, så I kan nå jeres mål. Vi stræber efter at overgå jeres forventninger og bevise, at vi kan gøre en forskel sammen. Det er forretningsoptimering og forretningsudvikling gennem IT. Det er fælles succes. Det er det, Delegate kan.

 

FORDI ERFARING ER VIGTIG: UDVALGT TIL MICROSOFT INNER CIRCLE 

 

Delegate er som det eneste rene danske konsulenthus medlem af Microsoft Inner Circle, og blandt den øverste 1% af Microsofts globale netværk af Partnere. Det privilegie har vi fået på baggrund af de Dynamics løsninger, vi har hjulpet vores kunder med.

 

“Each year we recognize Microsoft Business Applications partners from around the world for delivering innovation and driving unsurpassed customer success. Microsoft is honored to recognize Delegate for their achievements this past year, their dedication to our customers, and their innovation around the Microsoft Cloud.” - Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Lead.

 

At være en del af Microsoft Inner Circle er en enorm ære, og det betyder kort og godt, at vores engagement hos kunderne, har givet os særlig adgang til Microsoft. Vi er derfor den danske Microsoft partner, der først får viden om ny teknologi, der kan gøre en forskel for vores kunder og deres forretning.

KONTAKT OS 

 

Vi har altid tid til en snak. Det gælder, uanset om du er kunde eller søger job. Send os en e-mail ved at udfylde formularen nedenfor eller ring til os på 45 82 82 82  

 • VIRUM

  Hummeltoftevej 29

  2830 Virum

  Tllf 45 28 28 28

  CVR nr. 29772843

 • AARHUS

  Søren Frichs Vej 36G

  2. Sal

  8230 Åbyhøj

 • AALBORG

  Novi

  Niels Jernes Vej 10

  9220 Aalborg Ø

;