Om Delegate

den korte introduktion til delegate

 

Delegate er et IT-rådgivnings- og konsulenthus, hvis fundament bygger på at skabe et samlingssted for de dygtigste konsulenter i branchen. På den måde kan vi rådgive om digitalisering  og levere de bedste IT-løsninger til vores kunder. Vores mantra er, at vi ikke behøver at være de største, så længe vi er de bedste. Vi vægter derfor faglighed og kvalitet utrolig højt. 

 

Vores kernekompetence er at bygge forretningskritiske IT-løsninger baseret på Microsoft teknologi. Vi arbejder blandt andet med dokumenthåndtering, fremtidens intranet, Field Service, CRM/XRM, IoT, Machine Learning, procesoptimering, digital transformation og effektiv kundedialog. Vi mener selv (i alt beskedenhed), at vi er gode til teknologi og processer.

Kåret til Danmarks Bedste IT-arbejdsplads i 2013, 2014, 2015 og 2016!

 

 

 

Delegate er i vækst, og har kontorer i Virum, Århus og Aalborg. Vi er i dag ca. 90 medarbejdere, og har visioner om at ansætte endnu flere dygtige kollegaer.

 

Work-life balance er et vigtigt element i Delegate, og det er essentielt for os, at vores medarbejdere kan balancere både arbejdsliv og privatliv. Vi gør os derfor umage for at gøre Delegate til et rart sted at være fagligt som socialt. Vi går så meget op i det, at vi er blevet kåret til Danmarks Bedste IT-arbejdsplads af Great Place to Work i 2013, 2014, 2015 og 2016.

 

Læs mere om mulighederne for at blive en del af Delegates dygtige konsulent-team her.

 

 

Få løbende inspiration FRA DELEGATE

 

Du kan tilmelde dig vores e-mailliste og få inspiration direkte i din indbakke. 

 

Med mellemrum inviterer vi til forskellige arrangementer, der alle har til formål at inspirere dig til at løfte din forretning. Ca. en gang om måneden vil du også høre fra vores Partner, Peter Østergaard, der er én af de helt store kilder til inspiration i Delegate. Han deler ud af det indhold, han lader sig inspirere af... det der rør ham, og det der gør ham klogere.