strategisk rådgivning

Digital transformation starter med strategien

 

Jeres overordnede strategiske mål er ikke kun vigtige på papiret. De er jeres kompas og skal sikre, at I får mest muligt ud af jeres ressourcer – både når vi taler hænder og økonomi.

 

Derfor er det så vigtigt, at jeres strategi og målsætninger er velovervejede, og at I har taget højde for en række parametre:

  • Hvordan skal I nå jeres mål?

  • Hvad kræver det af ressourcer?

  • Hvilke teknologier og systemer skal understøtte rejsen?

  • Hvor skal I begynde?

  • Hvordan sikrer I succes?

hvordan laver i en plan, der får jer i mål? 

 

Det gør I med solid professionel rådgivning, som kommer helt ned i maskinrummet. Hos Delegate kalder vi den service Strategisk Rådgivning: Vi hjælper jer med at blive skarpe på, hvordan I når jeres mål, og hvordan rejsen skal se ud.

 

Vi har gjort det mange gange før, og ved, at det ikke altid er den mest hypede teknologi, der giver mening for netop jeres rejse. Vi kan altså hjælpe jer med at definere hvilke teknologiske værktøjer, I bør benytte, og hvordan de skal sættes sammen for at skabe størst mulig værdi og sikre jer succes med strategien - også på den lange bane.

 

Strategisk Rådgivning kan være mere eller mindre omfattende, men i store træk bidrager vi med:

  • Analyse af jeres forretningsbehov så vi kan komme med vores klare anbefalinger til, hvordan I kommer bedst fra start og sikkert i mål.

  • Inspiration, klarhed og erfaring med at kortlægge det nøjagtige IT-roadmap, der skal understøtte jeres overordnede forretningsstrategi.

  • Ekspertise og forretningsindsigt fra store IT- og forretningsprojekter hos førende danske og internationale virksomheder.

Skal vi også hjælpe jer med at nå jeres strategiske mål?

 

Vi er altid friske på en udfordring, og har fundet en løsning på selv de mest kreative og komplekse strategier. Send os en mail eller kontakt Peter Østergaard, Partner og Direktør, direkte på telefon 20588838, hvis I også vil realisere jeres strategi med de rette værktøjer og en gennemarbejdet plan.