Rådgivning

Gennem rådgivning kan vi forbedre dit IT landskab

 

Hos Delegate har vi rådgivende IT-konsulenter, der kan lidt af hvert. Strategisk rådgiving, Azure rådgivning og rådgivning om, hvordan I får mest muligt ud af AI og IoT er blot et par eksempler.

 

Læs mere om vores service i kategorien RÅDGIVNING her:

strategisk Rågivning ved IT-konsulenter

 

Med et kompetent IT-konsulenthus i ryggen kan du føre din strategi ud i livet. Vi hjælper jer med at blive skarpe på, hvordan I når jeres mål, og hvordan rejsen skal se ud. For ét er sikkert: IT er med garanti en del af rejsen!

 

LÆS MERE

kom godt i gang med Microsoft Azure

 

Hos Delegate har vi et fast rådgivningsforløb, der sikrer, at vores kunder kommer godt fra start med deres Azure projekter. Forløbet er bygget op om en række workshops, hvor vi sammen med kunden kommer rundt om alle de overvejelser og problematikker der skal drøftes inden I hovedkulds kaster jer over det første Azure projekt!

 

Vi kalder det Azure Foundation, og resultatet er en køreklar drejebog, der sikrer sucessen af både det første og tiende Azure projekt.

 

LÆS MERE

Forretningsudviking

 

Hos Delegate tilbyder vi rådgivning inden for forretningsudvikling og digitaliseringsstrategi. Vi kommer med et åbent sind, og ser helt objektivt på jeres forretningsmuligheder med en IT-vinkel.

 

Vores tilgang til forretningsudvikling er baseret på den gode ide og udnyttelse af tidens teknologiske muligheder. Derfor er en egentlig digitaliseringsstrategi ofte en del af planen for forretningsudvikling.

 

LÆS MERE

 

 

AI RÅDGIVNING

 

Med AI rådgivning er du sikret gennemtænkte og intelligente løsninger. Vores første råd er altid, at I skal huske at se AI som et middel - ikke et mål!

 

Vi vil altså aldrig anbefale AI for AIs skyld - kun hvis det giver mening i forhold til jeres overordnede forretningsmål. Delegates AI rådgivning starter således med et kig på jeres forretning, så vi sammen kan finde den teknologi, der bedst kan understøtte jeres forretningsmål. 

 

LÆS MERE