Azure Rådgivning

Kom sikkert i skyen med MICROSOFT azure

 

Azure er den lette vej i skyen med en platform, der ud af boksen kan løfte mange opgaver fra IoT, Analytics og Machine Learning til Media Streaming og Applikationsudvikling.

 

Men kan I så ikke bare gå i gang, uden de helt store overvejelser?

 

Jo, det kan I… MEN vores bedste Azure råd er, at I som første skridt på vejen mod skyen planlægger rejsen, og får lagt et fundament, som giver styr på følgende:

  • SUBSCRIBTION MODEL: Hvilken er den rette for jer?

  • BUDGET & COST MANAGEMENT: Hvordan sikrer I, at de månedelige omkostninger ikke stikker af? 

  • GOVERNANCE: Hvordan sikrer I, at jeres Azure løsning bliver bygget i overensstemmelse med generel governance og virksomhedens retningslinjer?

  • INFRASTRUKTUR: Hvordan passer jeres eksisterende infrastruktur ind i en cloudplatform, og hvad skal der tages hensyn til?

  • PROCESSER OG AUTOMATION: Hvilke nye interne processer skal I tage højde for, og hvor kan I med fordel tænke automation ind, når nye løsninger skal etableres?

  • KOMPETENCER: Hvilke har I allerede, og hvilke har I brug for at få opgraderet?

INTERN OPGAVE ELLER WORKSHOPFORLØB MED PROFESSIONEL SPARRINGSPARTNER?

 

Alle jeres overvejelser skal ultimativt formes til en model for jeres Azure platform – en skabelon, der sikrer ensretning og samme struktur på samtlige Azure løsninger, ikke bare teknisk men også organisatorisk.

 

Det er ikke kun tidsbesparende og dermed en god forretning. Det er også det vigtigste fremtidige værktøj til at sikre styring, afregning, overblik og implementering.

 

Der er to veje til målet: Intern planlægning eller et workshopforløb med en professionel sparringspartner, der rådgiver jer med udgangspunkt i netop jeres organisation, jeres behov og med udgangspunkt i best practice. Uanset hvilken model i vælger, er øvelsen afgørende for rejsen!

 

 

 

Delegate Azure foundation

Delegate Azure Foundation er til dig, der vil i dybden og have strategisk rådgivning, for at sikre kontrol og styring af jeres Azure projekter.

 

Vi har dokumenteret erfaring med Azure og design af Azure fundamentet, og har leveret dette til både store internationale og mindre nationale virksomheder. Vores proces og workshopforløb kan nemlig tilpasses således, at det er afstemt med jeres ønsker.

 

Mere præcist får du med Delegate Azure Foundation:

 

 

 

  • Et workshopforløb, hvor vi sammen kommer rundt om alle overvejelserne som skitseret.

  • På basis af workshopforløbet udarbejdes en rapport med anbefalinger.

  • En Azure arbejdsmodel, der sikrer ensretning på alle fremtidige projekter.

skal vi hjælpe jer sikkert i skyen?

 

Send os en mail, hvis I også vil godt fra start med Azure. Vi ved, at jeres organisation kan være unik, så lad os tale om, hvad der skal til for, at I også får succes med jeres Azure løsning... og alle dem, der måtte komme efterfølgende.