Forretningsudvikling

Sæt gang i væksten med digital forretningsudvikling

 

Vi skal have vækst på bundlinjen!

 

Målet fejler ikke noget… men kræver til gengæld en meget specifik plan for, hvordan I skal udvikle jeres forretning.

 

Her møder mange organisationer den første (og måske største) forhindring når vi taler forretningsudvikling. Det kan nemlig være meget svært at se objektivt på sin egen forretning.

 

I kan være fanget i en overbevisning om, at I hører til i en bestemt sektor, branche eller region. I kan lige så vel have begrænset jeres muligheder på baggrund af jeres IT-setup, jeres vaner og jeres eksisterende forretningsmodel. Potentialet er der helt sikkert – det kan bare være svært selv at se det største potentiale, da det måske ikke er den lige vej!

 

Hos Delegate tilbyder vi rådgivning inden for forretningsudvikling og digitaliseringsstrategi. Vi kommer med et åbent sind, og ser helt objektivt på jeres forretningsmuligheder med en IT-vinkel.

 

Potentiale analyse – Forretningsudvikling på den smarte måde

 

Vores tilgang til forretningsudvikling er baseret på den gode ide og udnyttelse af tidens teknologiske muligheder. Derfor er en egentlig digitaliseringsstrategi ofte en del af planen for forretningsudvikling.

 

Når vi rådgiver om forretningsudvikling dykker vi altid ned i mulighederne. Vi hjælper jer med at udforske perspektiverne i forskellige scenarier, og første skridt er altid at dykke godt ned i jeres strategi, så vi sammen kan se på, hvordan den bedst udvikles!

 

Vi skal have analyseret perspektivet i jeres strategi, og set på alternative muligheder for forretningsudvikling på basis af den forretning i driver i dag. Vi skal sammen dykke ned i, hvilke redskaber der virker, hvordan strategien kan implementeres, og hvilke funktioner der skal løfte, hvilke aspekter af planen.

 

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i jeres viden og indgående kendskab til kunder, konkurrencen, markedsvilkår mv. Men vi vil udfordre jer og bruge en blanding af jeres indsigt, vores erfaring og konkret data til at komme med den bedste plan for udvikling af jeres forretning.

 

Forretningsudvikling er ofte hypotesedrevet. Data og IoT er med til at påvise det reelle potentiale, og giver et meget konkret billede af mulighederne.

 

Kom i mål med strategien for forretningsudvikling

 

Teknologi og digitale løsninger er drivkraften bag al forretningsudvikling. Jeres succes, fremtidige konkurrenceevne og effektivitet afhænger af jeres vilje og evne til at udvikle jer digitalt. Men I behøver ikke at stå alene med udfordringerne!

 

Et af kendetegnene for Delegate er, at vi favner bredt. Vi har stærke rådgivende IT-konsulenter, men lige så mange kompetente og løsningsorienterede IT-konsulenter, specialister og udviklere, der kan hjælpe med de teknologiske løsninger, der skal danne fundamentet for jeres forretningsudvikling.

 

Vi benytter ofte en dataindsamling strategi når vi arbejder med forretningsudvikling. Strategien kan udvikles når vi sammen har defineret de konkrete forretningsmål og forretningsstrategien ligger fast. Vi “konverterer” forretningsmål til en IT-strategi, som blandt andet kan indeholde en dataindsamling strategi, en cloud strategi, applikationsstrategi eller en kombination af disse - alt sammen for sikre, at alle, også IT, arbejder mod samme mål.

 

Vi kan kort fortalt bygge bro mellem innovation af jeres forretning og de mange teknologiske muligheder. På den måde hjælper vi med strategi og forretningsudvikling fra første undersøgende spadestik til implementering. Det giver tryghed og resultater, der kan ses på bundlinjen.

 

Har I brug for sparring omkring mulighederne for at udvikle jeres forretning?

 

Vi har gjort det mange gange før, og hjælper jer gerne med hele processen for forretningsudvikling… eller blot dele af processen, hvis det er jeres behov. Send os en mail nedenfor eller kontakt Morten Fritsch, Head of Business Development, på 53 53 69 59